Jump to content


assasin creed origins λύση σε πρόβλημα. Πιθανόν να πιάνει και σε άλλα


iseeklife

Recommended Posts

γεια σας παίδες . Έπαιζα το οριτζινς εδώ και καιρό αλλά είχα ένα μικρό πρόβλημα . επειδή έχω δύο οθόνες και παράθυρα ανοιχτά και στις δύο οθόνες είχα το εξής :

όταν ξεκινούσε το παιχνίδι επειδή για λίγο άλλαζε ανάλυση ,μου πείραζε τα παράθυρα . έπρεπε να βγώ από το παιχνίδι και να ξαναμπώ αφού τα φτιάξω . Στο διαδίκτυο άλλοι λένε ότι τους πείραζε τα εικονίδια . Η λύση είναι η εξής . βάλτε στην ανάλυση του παιχνιδιού bordless  όχι full screen και το πρόβλημα έφυγε . δεν αλλάζει για μικροδευτερόλεπτα ανάλυση και έτσι δεν πειράζει τίποτα από την δεύτερη οθόνη ούτε τα παράθυρα των browser και στις δύο . το ίδιο έχω δει και στο Odyssey  και σε ένα παλιό που έχω πάρει . στα δύο τελευταία δεν το έχω δοκιμάσει αλλά πρέπει να πιάνει και εκεί . Δοκιμάστε το . μου πήρε  ένα χρόνο να βρώ λύση σε αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα . ευχααριστώ . 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.