Jump to content


Ποιος ειναι ο τυπος αυτου του κονεκτορα;


Seek & Find

Recommended Posts

Ναι το schematic θελω γιατι δεν μπορω να αφαιρεσω το "header" της μπαταριας. Οποτε σκεφτηκα να βρω τι παει που και να κανω καμια πατεντα να το κοροιδεψω οτι υπαρχει η μπαταρια η απλα να βαλω μια 18650 γιατι με "σκετη" 18650 δεν παιζει

Link to comment
Share on other sites

οι πολλές επαφές του κονέκτορα προέρχονται από την πάνω μεριά του τσιπ που έχει πάνω της η μπαταρία. Το τσιπ παίρνει τους δύο πόλους της μπαταρίας και βγάζει συν πλήν και τις υπόλοιπες επαφές του κονέκτορα.

Λογικά αν σκάψεις αρκετά την μπαταρία θα ξετρυπώσεις το τσιπάκι

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Απότι καταλαβαίνω θέλεις να συνδέσεις μπαταρία τύπου εργοστασιακή σε κινητό. Φανταζομαι 2 επιλογές, Η μία είναι να ανοίξεις την μπαταρία του στο πάνω μέρος και να βγάλεις το κονέκτορα με το τσιπάκι. απο την μπαταρία είναι μότο το + και - συνδεδεμένα στην πλακέτα οπότε συνδέεις την άλλη μπαταρία εφόσον έχουν ίδια Βολταζ.

Η άλλη επιλογή είναι να συνδέσεις την μπαταρία κατευθείαν στο + και - πάνω στην πλακέτα, (πολλές φορές οι πλακέτες έχουν και χώρια θέσεις να δώσεις ρευμα, δεν την θυμάμαι αυτήν καθόλου)

@Seek & FindΝα ρωτήσω για κάποιο πρότζεκτ είναι αυτή η πατέντα;

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Μετα απο αλλαγη οθονης σε σερβις αν πατησω το power με μπαταρια επανω, εχω δονηση και λευκο φωτακι να αναβοσβηνει.

Αν πατησω power χωρις μπαταρια αναβει κανονικα για λιγα δευτερολεπτα και μου λεει να συνδεσω μπαταρια

Link to comment
Share on other sites

Στο συγκεκριμένο μοντέλο δεν χρειάζεται να βγει ούτε η μπαταρία ούτε η πάνω πλακέτα για την αλλαγή της οθόνης (εκτός και αν έγινε αλλαγή με frame). Όταν είναι σβηστό το κινητό με τα όλα πάνω του και βάλεις φορτιστή βγαίνει η ένδειξη φόρτισης και τα τις %; 

Link to comment
Share on other sites

Αρκετά δύσκολο να βγάλεις συμπέρασμα σε ένα τέτοιο πρόβλημα. Μπορεί να είναι ακόμα και από την οθόνη που έχει μπει αν και δεν ξέρω ακόμα αν μπικε ανταλλακτικό με φραμε ή χωρίς. Δεν μου έχει τύχει ποτέ πρόβλημα σε μπαταρία τέτοιο θέμα μετά από αφαίρεση, και να είχε πρόβλημα δηλαδή δεν μου έχει τύχει να κάνει τέτοιο θέμα. Αν έχεις μετρητή να δεις τα Αμπέρ που παίρνει βγάλε το κονεκτορα της οθόνης μόνο και βάλε το στην φόρτιση να δεις τη αποτέλεσμα θα βγει. Και πάτα power να δεις αν θα κάνει την δόνηση την εκκίνησης. Μου έχει τύχει από αντικατάσταση από τον ίδιο πελάτη σε οθόνης και να κάνουν τα πικνοτακια της οθόνης βραχυκύκλωμα. Κανονικά όλες οι οθόνες πρέπει να έχουν μόνωση σε αυτά. 

Έγινε επεξεργασία από LeoNaXe
  • Agree 1
Link to comment
Share on other sites

πριν 12 ώρες, το μέλος LeoNaXe έγραψε:

βγάλε το κονεκτορα της οθόνης μόνο και βάλε το στην φόρτιση να δεις τη αποτέλεσμα θα βγει. Και πάτα power να δεις αν θα κάνει την δόνηση την εκκίνησης

Ναι κανει δονηση

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.