Jump to content



Αγνωστος λογαριασμός χρήστη


Cool

Recommended Posts

Στους λογαριασμούς χρηστών στα XP, μου έχει(εκτός από τον δικό μου) έναν άλλον με όνομα "ASP.NET Machine A...". Ο λογαριασμός αυτός είναι περιορισμένος και προστατευμένος με κωδικό! Δεν ξέρω από που προήλθε. Το θέμα όμως είναι ότι όταν αρχίζω τα Windows, μου βγάζει την οθόνη για να επιλέξω χρήστη αλλά ο μόνος λογαριασμός είναι ο δικός μου. Ο "ASP.NET" δεν υπάρχει. Αν κάποιος ξέρει κάτι γι' αυτό, ας βοηθήσει. Βασικά αυτό που θέλω κυρίως είναι να μη χρειάζεται να επιλέγω το ονομά μου κάθε φορά που ανοίγω τα Windows.

Ελπίζω να μη σας μπέρδεψα!! Thanks!

Link to comment
Share on other sites

O user ASP.Net φτιάχνεται αυτόματα με την εγκατάσταση του Microsoft .Net Framework 1.1 που προφανώς σου ήρθε από το windows update. Ο λόγος που δημιουργείται αυτός ο λογαριασμός με περιορισμένα δικαιώματα είναι για λόγους ασφάλειας ώστε η εφαρμογή Aspnet_wp.exe να μην τρέχει με δικαιώματα Διαχηρηστή. Μπορείς άφοβα να σβήσεις τον λογαριασμό , εφ'οσον δε προγραμματίζεις σε asp.net, γράφοντας control userpasswords2 στο Start->Run. Aν θέλεις να κάνεις αυτόματο logon με την παραπάνω διαδικασία "ξετσέκαρε" το 'Users must enter a username and password to use this computer' .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.