Jump to content



Recommended Posts

Καλησπέρα!

Έχω ψάξει πως να λειτουργήσει το kodi αλλά δεν βγάζω άκρη. Αν κατάλαβα καλά είναι σαν να βάζει κάποιος σε σέρβερ υλικό ή να έχει live streaming και να παίζει από κάποιο url. Έχω ψάξει λίγο ελεύθερα στο ίντερνετ αλλά κάτι ελληνικά addons που βρίσκω δεν παίζουν. Βασικά ίσως δεν κάνω κάτι καλά στο tvbox-s διότι μου λέει ότι δεν υπάρχει σύνδεση στο ίντερνετ. Έκανα μια αναζήτηση στο φόρουμ αλλά δεν βρίσκω κανένα οδηγό για Kodi. Υπάρχει κάποιος που να το λειτουργεί να με ενημερώσει πως δουλεύει

 

Αν το θέμα μου αντιτίθεται σε όρους του φόρουμ παρακαλώ ενημερώστε με να αφαιρεθεί.

 

Ευχαριστώ!

Έγινε επεξεργασία από l3ft3ris
Link to comment
Share on other sites

Το Kodi από μόνο του είναι καθ' όλα νόμιμο. Μάλιστα, τολμώ να πω ότι είναι εξαιρετικός Media Player / Library Manager. Βεβαίως, προϋποθέτει να κατέχεις νόμιμα το υλικό που θέλεις να αναπαράξεις.

 

Με αυτή τη λογική, αν έχεις πχ σε έναν τοπικό δίσκο ή έναν απομακρυσμένο σέρβερ τη δισκοθήκη και τη βιντεοθήκη σου, μπορείς να τα οργανώνεις και να τα παίζεις με το Kodi.

 

Προφανώς υπάρχουν add-ons που υποτίθεται ότι σου δίνουν πρόσβαση σε κάθε λογής υλικό, για το οποίο ενδεχομένως να μην έχεις τα αναγκαία δικαιώματα. Για τέτοιες περιπτώσεις δεν έχει νόημα να συζητήσουμε.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.