Jump to content



Προβλημα με duplicate Win10


Recommended Posts

Καλησπέρα,

 

Ειχα στη δουλεια εναν παλιο υπολογιστη (AM1, win7) με μια οθονη στη DVI και εναν projector στη VGA σε duplicate. Μετα την αναβαθμιση σε athlon 3000g, win10 αντιμετωπιζω προβληματα με το υπαρχων setup. Με τους drivers της μητρικης τα windows αρνουνταν να δουν τον projector. Κατεβασα drivers/softoware απο την AMD και δουλευει αλλα δεν αποθηκευονται οι ρυθμισεις. Πρεπει καθε φορα που ανοιγω το pc να κατεβαζω την αναλυση σε 800x600 να κανω duplicate και μετα να επαναφερω την αναλυση σε 1280x1024. Εχω splitters αλλα θελω να τους αποφυγω γιατι το μεν cable splitter κανει shadowing στην οθονη ενω με το αυτονομο δεν εχω πριζα ελευθερη και πρεπει να γινονται πατεντες.

 

Any ideas?

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Update μετά από μήνες ?

 

Κατάφερα να βάλω vga splitter αλλά τα πράγματα είναι χειρότερα. Ακόμα κι αν βάλω μία οθόνη πάνω στο splitter δε παιρνει σήμα με το που μπαίνει στα windows. Στο post και bios δουλεύει κανονικά. Το περίεργο είναι οτι σε άλλα δύο όμοια setup καθώς και σε αρκετά setup με intel πλατφόρμα δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα είτε με cable splitters, είτε με εξωτερικά.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.