Jump to content

Πρόβλημα με laptop


Recommended Posts

Καλησπέρα σας.Μου έδωσε ένας φίλος ενα  παλιό λάπτοπ : SATELLITE L450D-13D .Αφότου το σύνδεσα στην πρίζα ,και πάτησα το power button παρατήρησα πως δεν έδινε σήμα στην εικόνα .Οσο και αν περίμενα ,τίποτα ...προσπάθησα μέσω VGA να το συνδέσω σε μια δική μου οθόνη και πάλι τίποτα ...Παρ' όλα αυτά ,μόλις παρατήρησα πως όταν πατάω power button δείχνει να γυρνάει ο ανεμιστήρας και να ανεβάζει rpm ,μετά να σβήνει ,και μετά να ξανά γυρνάει ..που θα μπορούσε να οφείλετε αυτό;σε  ραμ; Σε κάποιο βραχυκύκλωμα; Τα έχω παίξει ,έχω κάνει σχεδόν ότι αναγράφεται στο Google αλλά μάταια ..

Link to post
Share on other sites

Κάνει κανένα μπιπ? Κανένα ήχο όταν το ξεκινάς;

Γενικώς, παλιό λαπτοπ που δεν παίζει, συνήθως μυρίζει μητρική και σπανίως αξίζει σκαλίσματος αν δεν είσαι ηλεκτρονικός, έστω και από χόμπι

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
πριν 8 ώρες, το μέλος schumifer έγραψε:

Κάνει κανένα μπιπ? Κανένα ήχο όταν το ξεκινάς;

Γενικώς, παλιό λαπτοπ που δεν παίζει, συνήθως μυρίζει μητρική και σπανίως αξίζει σκαλίσματος αν δεν είσαι ηλεκτρονικός, έστω και από χόμπι

Όχι κανένα μπιπ δεν ακούγεται να κάνει μόνο ακούγεται πολύ ο ανεμιστήρας ,μετά ακούγεται σαν να σβήνει και μετά να ξανά ανάβει ...εγώ σκέφτηκα για μνήμη ,δεν παίζει να είναι αυτό αφού δεν κάνει μπιπ;γενικά το παιδί πριν 1 εβδομάδα λειτουργούσε κανονικά , τώρα δεν ξέρει γιατί το κάνει αυτό 

Link to post
Share on other sites

Το λάπτοπ έχει καμμένο motherboard, (κατεστραμμένο τσιπ γραφικών), διότι στα 10 χρόνια της ζωής του, το ψυγείο του δεν καθαρίστηκε ποτέ. Δεν αξίζει επισκευής λόγω παλαιότητας. Στην ανακύκλωση όπως είναι, ολόκληρο.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
πριν 22 ώρες, το μέλος Oric έγραψε:

Το λάπτοπ έχει καμμένο motherboard, (κατεστραμμένο τσιπ γραφικών), διότι στα 10 χρόνια της ζωής του, το ψυγείο του δεν καθαρίστηκε ποτέ. Δεν αξίζει επισκευής λόγω παλαιότητας. Στην ανακύκλωση όπως είναι, ολόκληρο.

Ναι αλλά πώς κάηκε το chip της γραφικών αφού πριν περίπου λιγότερο από 1 μήνα λειτουργούσε κανονικά; Για αυτό αναρρωτιεμαι μήπως είναι θέμα ραμ και απλά χρειάζεται να τις αφαιρέσω και να τις ξανά βάλω ...γιατί κανει σαν να ξεκινάει ,να σταματάει για λίγο και πάλι να ξεκινάει και από όσο γνωρίζω από την ως τώρα γνώση μου αυτό οφείλεται σε μνήμες ραμ 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.