Jump to content



Πώς να επιτύχω γνώση εις βάθος;


Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά, επιστρέφω στο forum μετά από πολύ καιρό...θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Τι πρέπει να κάνω  - διαβάσω ώστε να μπορώ να κατανοώ εις βάθος τα λεγόμενα π.χ. όσον αφορά τα τεχνολογικά - επιστημονικά στοιχεία της ampere αρχιτεκτονικής της Nvidia, τι είναι fp32 τι είναι cuda. Είναι εφικτό αυτό χωρίς να έχει σπουδάσει κάποιος κάτι αντίστοιχο;

Link to comment
Share on other sites

Welcome back. 

Ξεκίνα με YouTube channels όπως τα Gamers Nexus, Linus TechTips και για μετά διάβασε τα whitepaper της εκάστοτε τεχνολογίας που σε ενδιαφέρει και όταν δεν καταλαβαίνεις κάτι το ψαχνεις ξεχωριστά στη wiki ή βλέπεις κάποιο βιντεάκι που το σπάει και το κάνει κατανοητό.

Μπορείς να διαβάσεις και απευθείας το whitepaper, εκεί λέει τα πάντα με πηγές κλπ αλλά αν δεν έχεις εμπειρια με τέτοιου είδους κείμενα ίσως είναι λίγο δυσκολοχώνευτο.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.