Jump to content



αναγνώριση κλήσης


Recommended Posts

καλημέρα . 

Εμείς διαθέτουμε αναγνώριση κλήσης γενικά αλλά εμφανίζεται μόνο σε μια συσκευή οου χρησιμοποιούμε λιγότερο από τις άλλες.

Παλιότερα δεν με απασχολούσε ότι δεν έβλεπα το νούμερο στο κεντρικό τηλέφωνο αφού το σήκωνα ούτως η άλλως αλλά τώρα έχουν αρχίσει να μας καλούν από το εξωτερικό scammers και καταντά κουραστικό. Η συσκευή είναι Siemens από το 90 αλλά ήταν  πολύ ακριβη και έχει πολλά κομφόρ και τηλεφωνητή και ραντεβού για κλήσεις και για ενδοεπικοινωνία κτλ κτλ γνωστές ανέσεις Siemens είχε αγοραστεί στο εξωτερικό αυτό το τηλέφωνο από ότι θυμούνται εκεί είχε αναγνώριση αλλά στην Ελλάδα δεν έδειχνε ποτέ τα νούμερα οτνα χτυπαει γράφει ruf von extern εξωτερική κληση μόνο  δλδ.  τι να κάνω ; 

Link to comment
Share on other sites

Μήπως θα ήταν εύλογο μετά από τόσα χρόνια να προμηθευτείται μια νεότερη συσκευή; Σίγουρα στην αγορά θα υπάρχουν τέτοιες που να ικανοποιούν όλα τα παραπάνω που αναφέρεται συν της αναγνώρισης που και μία συσκευή των 10 ευρώ πλέον,την υποστηρίζει.

Εναλλακτικά, αν μπορείτε να βρείτε το manual της, ίσως να δίνει κάποια οδηγία/λύση αν και τέτοιου είδους συσκευή από άλλη χώρα,πιθανόν να καλύπτει άλλα χαρακτηριστικά(παρόχων) της αγοράς που απευθυνόταν(χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος).

Έγινε επεξεργασία από Land
Link to comment
Share on other sites

@Land

Είναι καλή συσκευή δεν φτιαχνουν τέτοιες πλέον με τόσο μεγάλο εύρος ενδοεπικοινωνίας και κομφόρ. Βρήκα το Manual 90σελ  αλλα από ότι κατάλαβα η αναγνώριση πρέπει να Γίνεται αυτόματα μάλλον λόγο του γερμανικού συστήματος που μέτραγε και μονάδες στο παρελθόν θέλει κάτι διαφορετικό για να καταλαβαίνει την ελληνική κωδικοποίηση των αριθμών . Κάπου άλλου διάβασα και ότι μπορεί να λυθεί και με καινούργιο φίλτρο έβαλα διαφορετικό αλλά δεν άλλαξε κάτι. Η συσκευή σίγουρα έχει αναγνώριση γιατί στα χαρακτηριστικά έχει automatic redial κάθε δυο λεπτά για την τελευταία αναπάντητη κλήση. Οι περισσότερες καινούργιες συσκευές είναι της πλάκας τώρα που η Siemens δεν βγάζει με το όνομα της 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.