Jump to content



Επιλογή NAS File Server και 2x2TB σκληρούς


Recommended Posts

Καλησπέρα στην ομάδα.

Θα ήθελα  την βοήθεια σας σε κάτι που δεν έχω ασχοληθεί μιας και δεν χρειάστηκε, Στο αμγαζί θέλω να στήσω ένα μικρό Rack για να τα μαζέψω όλα μέσα καλά και ωραία (Καταγραφικά, router, swich, nas κλπ)

Αρχικά η δουλειά γίνεται πιο πολύ γιατί έχω πρόγραμμα τιμολογιέρας που συνδέετε σε mysql database για να αποθηκεύει τα στοιχεία τιμολογίων, πελατών, κλπ.

αλλά απο την άλλη έχω και τα αρχεία μου (οχι τόσο σημαντικά αλλα ας τα έχω σε ένα μέρος) όπως μουσική φώτο και τέτοια. Με το λίγο ψάξιμο απότη βλέπω η εταιρία qnap δεν έχει mysql αλλα mariaDB πράγμα που δεν είναι τόσο συμβατό με το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ. Σε budget δεν θέλω να δώσω αρκετά και στο black friday δεν βγήκε τίποτα καλό.
Στο κομμάτι των σκληρών βλέπω κάτι περίεργους κωδικούς που τα μεν κάνουν καλύτερα για single και κάτι άλλα καλύτερα για raid πράγμα που με έχε μπερδέψει. Με ενδιαφέρουν 2TB σε raid για ασφάλεια (αμα τα 4 δεν είναι πολύ ακριβά μπορώ να πάω και εκεί)
Το ποσό που θέλω να διαθέσω είναι 350-400 ευρώ στο σύνολο. Ολοι λένε για το DS220+ αλλα θα έλεγα είναι υπερβολικά αμα μου κάνει ο DS218 και κάτω δεν θα με χάλαγε. Δεν θα είναι μεγάλη η χρίση του.
Το ίντερνετ είναι VDSL 50 (δεν έχει ακόμα 100+) επαγγελματικό με στατική IP

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.