Jump to content



Εκτίμηση PC


Recommended Posts

Καλησπέρα, είχα φτιάξει ένα gaming PC πριν απο χρόνια ( με την δική σας βοήθεια) αλλά πλέον λόγω δουλειάς το έχω και κάθεται ενώ χρησιμοποιώ λαπτοπ. Σκεφτόμουν να το πουλήσω, αφού χρειάζομαι τα χρήματα αλλά δεν ξέρω ποιά θα ήταν μια τίμια τιμή.

Χαρακτηριστικά του PC:

I5 9600k με μία rock slim 2, MSI z390 tomahawk, 2x8 gskill tridentz 3200, 512GB 960 EVO, MSI 1060 6GB Aero ITX, coolermaster 550M και ένα midi tower Cougar (δεν θυμάμαι μοντέλο)

Ιδανικά θα ήθελα φύγει όλο μαζί ή έστω η κάρτα ξεχωριστά και το υπόλοιπο μαζί. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να μπλέξω με το να αφαιρώ μητρικές, επεξεργαστές κτλ και να χαλάσω τίποτα, το να τα βάλω μία φορά μου ήταν υπέραρκετό. Μήπως μπορείτε να με διαφοτήσετε?

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Υπολογίζω τις τιμές skroutz με τα μεταφορικά.CPU και ψύκτρα 200 ευρώ.Απο newegg η MOBO 186 ευρώ.Αλλα 100 ευρώ οι RAM,περίπου 100 ο δίσκος,75 PSU,το tower ας πούμε 50 ευρώ.Όλα αυτά 710 περίπου.Αν βιαζόμουν να φύγουν θα έκανα μια έκπτωση 40% περίπου 400 ευρώ.Και μένει η κάρτα.Πάνω κάτω τις πουλάνε 250-350.Έχεις δυο επιλογές.Ή πουλάς όλο το σύστημα μαζί 400+250 ή ξεχωριστά την GPU.Εγώ θα το πουλούσα όλο μαζί 600 τελική αδιαπραγμάτευτη τιμή.

  • Like 1
  • Agree 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.