Jump to content


RX580 GOP update


Recommended Posts

Γειά σας και χρόνια πολλά!

 

Έχω έναν MacPro 5,1 και του έχω βάλει μια pulse RTX580 8gb εδώ και λίγα χρόνια. Θέλω να αναβαθμίσω σε επόμενο Mac λειτουργικό αλλά χρειάζεται να κάνω την κάρτα να bootάρει σε UEFI και όχι BIOS όπως είναι. Έχω βρει ένα σχετικό thread αλλά έχω μπουκώσει από την πολλή πληροφορία. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι γίνεται πάνω κάτω; Υπάρχει πιο εύκολος τρόπος δεδομένου του ότι δεν έχω και PC να το κάνω μόνο μέσα σε Mac, έστω και bootάροντας σε windows.

 

Τα σχετικά threads είναι αυτά:

WWW.WIN-RAID.COM

I'm not really the guy to run on unlimited supply of patience, so this will be more a mix of tutorial, tool to do the job for you, assistance ("as long as

 

WWW.WIN-RAID.COM

GOPUpd v1.9.6.5.h mod v0.3 changelog: [060220] v0.3 built on: GOPUpd_v1.9.6.5.h_mod_v0.2 - Changed: #AMD_ROM_Info.bat to GopInfoX.exe - Changed: smal

 

Αυτό το τελευταίο περιλαμβάνει ένα σχετικό αρχείο για τη δημιουργία.

 

Κάθε βοήθεια παραπάνω από ευπρόσδεκτη!

Link to comment
Share on other sites

Αυτή:

Radeon RX 580 8 GB graphics

Με την οποία δεν έχω boot screens σε MacOS Mojave. Δείχνει μόνον όταν φορτώσει πλήρως τον driver το λειτουργικό.

 

Βέβαια, μπορεί να είναι θέμα μόνο MacOS, και όχι απλώς από BIOS σε  UEFI. Η κάρτα είναι έκδοση για PC, όχι για Mac. Όμως δουλεύει κανονικά και επίσημα από την Apple, απλώς χωρίς boot screens. Για να μπορέσω να έχω κάτι τέτοιο (για να αναβαθμίσω το λειτουργικό σε πρόσφατη έκδοση) λένε οτι πρέπει να την κάνω GOP update. Ότι κι αν σημαίνει αυτό (που μπορεί να μην έχω καταλάβει). ΤΟ πως, γίνεται, αναφέρεται στα links που έχω στο αρχικό post. Απλώς είναι πολλές πληροφορίες και 180+ σελίδες από forum που δεν μπορώ σε εύλογο χρόνο να φιλτράρω.

 

ΓΙ' αυτό και ζητάω βοήθεια αν ξέρει κάποιος.

Έγινε επεξεργασία από axrst
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.