Jump to content



εκτυπωτής SAMSUNG ML-2525W δε φαίνεται το wireless λαμπάκι


serpico75

Recommended Posts

Καλησπέρα.

 

Έχω ένα θέμα εδώ και 2-3 ημέρες με τον εκτυπωτή στο σπίτι, και το wireless. Πρόκειται για τον SAMSUNG ML-2525W.

Τον εχω από Απρίλιο τού 2012 από Amazon. Δεν τον πολυχρησιμοποιώ. Τον είχα προγραμματίσει wireless, και όλα αυτά τα χρόνια δούλευε καλά.

 

Τις τελευταίες 3 περίπου ημέρες, σε δύο υπολογιστές στο σπίτι (1 desktop και 1 laptop), άρχισε κατά διαστήματα να χάνει την wireless επικοινωνία, μέχρι που σήμερα, πριν λίγο, την έχασε εντελώς.

 

Σύνδεσα με USB και το wi-fi λαμπάκι να είναι αναμμένο, έτρεξα το πρόγραμμα της SAMSUNG για σετάρισμα wireless μέσω USB καλωδίου, τον βρήκε το πρόγραμμα (διότι το μπλε λαμπάκι για wi-fi που έχει επάνω ο εκτυπωτής άναβε), και δοκίμασα να αλλάξω ip (μήπως και κάποιος τριγύρω γείτονας μού έκανε κάτι με ip), αλλά τίποτα. Το πρόβλημα τώρα άλλαξε, διότι το μπλε wi-fi λαμπάκι δεν ανάβει. Τον ανοιγόκλεισα πολλές φορές, αλλά τίποτα.

 

Το πρόβλημά μου αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν ανάβει το μπλε λαμπάκι wi-fi στον εκτυπωτή. Δε μπορεί βρε παιδιά να χάλασε έτσι έυκολα η wi-fi κάρτα τού εκτυπωτή. Μου φαίνεται λίγο δύσκολο. Πάρα πολλά χρόνια, και πολλούς εκτυπωτές wi-fi έχω δουλέψει, δε μου έχει τύχει χαλασμένη wi-fi στον εκτυπωτή. Πολλών ετών εκτυπωτής. Δε λέω. Αλλά η ασύρματη κάρτα του???

 

Τί να πω; Έχω ψάξει πάρα πολύ για να κάνω reset manually στον εκτυπωτή μήπως αυτό διορθώσει κάτι με τη wi-fi. Έχω ψάξει πολύ στο google, youtube, τίποτα. Ξέρει κάποιος τον

συγκεκριμένο εκτυπωτή εάν μπορώ να κάνω reset με κάποιο συνδυασμό πλήκτρων στον άνοιγμα;

 

Ή κάποια άλλη βοήθεια;

 

Ευχαριστώ

Έγινε επεξεργασία από serpico75
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.