Jump to content



Πρόγραμμα να αφαιρέσει key από exe που έχω πληρώσει


Recommended Posts

Μην βιαστείτε να κλειδώσετε το ποστ, έχω επίγνωση του τι ζητάω.

 

Είχα αγοράσει μια συσκευή πριν 6 χρόνια. Την συσκευή συνόδευε ένα suite, το οποίο με το που το εγκαθιστάς, ζητάει activation, είχα βάλει το cd key που μου έστειλαν το οποίο θα παρέμενε ενεργό για 30 μόνο ημέρες. τα χρόνια πέρασαν, η εταιρεία πλέον είναι αδρανής, κι εγώ προχθές έκανα φορματ στον υπολογιστή μου λόγω προβλήματος.

 

Πήγα τώρα να συνδέσω την συσκευή, αλλά κατά την εγκατάσταση του suite κι ενώ αυτό εγκαταστάθηκε, ως πρώτη χρήση, ζητάει το activation. Σημείωση, το suite είναι δωρεάν, την συσκευή πληρώνεις. Υπάρχει ακόμη το suite στο site τους. Η εταιρεία όμως, έχει αδρανοποιηθεί, δεν απαντάει σε email, τα προϊόντα της δεν είναι πλέον διαθέσιμα με συνέπεια, να μην μπορώ να ξεκινήσω την εφαρμογή. 

 

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να παρακάμψω το activation, (να ξαναγράψει δηλαδή το exe) και να μπορώ να λειτουργώ την συσκευή που έχω ήδη πληρώσει κανονικά;

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.