Jump to content



Amd driver βελτίωση σε λεπτομέρεια .


Recommended Posts

Γεια σας . Έχω amd σύστημα με την Radeon 7 . Πριν από κάποια χρόνια άρχισα το multitasking με δεύτερη οθόνη και βίντεο σε αυτή ενώ έπαιζα παιχνίδι στην πρώτη . Από τότε , θυμάμαι το battlefield 5 να το εμφανίζει . 
Υπήρχε ένα bug ,μια δυσλειτουργία . Όταν έπαιζε βίντεο η δεύτερη οθόνη ,στο παιχνίδι άρχισε να ανεβαίνει το gpu  usage και από 67 στο call of duty χτυπούσε 100 . Κάποιες φορές υπήρχε stuttering . Πριν από ένα χρόνο το βελτίωσανε με ένα οδηγό αλλά στον έπομενο επανήλθε  το πρόβλημα . 
Τώρα τους τελευταίους μήνες , με πρόσφατους οδηγούς διορθώθηκε . Δηλαδή παίζει το παιχνίδι ως απόδοση σαν να μην τρέχει βίντεο στην δεύτερη οθόνη .το usage είναι το ίδιο . 
παλαιότερα ανέβαινε 50 τις εκατό . Εάν το έχετε παρατηρήσει δοκιμάστε κάποιο πρόσφατο οδηγό . 
Ένα πρόβλημα που παραμένει και το αναφέρουν στους οδηγούς είναι το 100 / 100 gpu usage bug . Σε εμένα κολλάει το σύστημα Λίγα λεπτά μόλις ανοίξω το παιχνίδι και η χρήση πάει 100 τις εκατό και τα frames πάνε γύρω στα 20 . Σε εμένα βέβαια εμφανίστηκε τέσσερις μήνες πριν το παραδεχθούν στους επίσημους οδηγούς . 
 

Link to comment
Share on other sites

Ξεχασα να σας πω μια λετπομέρεια αλλά τη θεωρούσα δεδομένη . Στα βίντεο που εμφάνιζε το πρόβλημα είναι αυτά όπως του twitch τα οποία γίνεται hardare acceleration , sto decode της κάρτας . όχι αυτά που τα αναλαμβάνει ο επεξεργαστής οπως του youtube . 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.