Ioanna Kastori Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2022 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2022 Παιδια καλημερα, εχει κολλησει το παράθυρο μου και δεν ανοιγει με τπτ!!! δεν γυριζει ουτε η πετουγια ....νομιζω οτι η μανα μου το εκλεισε απο την ανακληση βιαστικα και κατι μπλοκαρε μεσα.....καμια ιδεα?
rastaman Αύγουστος 10, 2022 #2 Αύγουστος 10, 2022 Καλημερα Ιωαννα!! Η "πετουγια" σε ποια θεση ειναι??
rastaman Αύγουστος 10, 2022 #4 Αύγουστος 10, 2022 Προσπαθησε πιεζοντας προς τα εξω το φυλλο ή και ανασηκωνοντας ελαφρα να το ξεκλειδωσεις... Ισως χρειαστει λιγο παραπανω δυναμη...
Ioanna Kastori Αύγουστος 10, 2022 Author #5 Αύγουστος 10, 2022 προσπαθησα.....τπτ..... η πετουγια κανει πολυ μικρη κινηση και δεν μπορω να την βαλω στην θεση που ανοιγει και φοβαμαι αν πιεσω παραπανω μην σπασει τπτ μεσα...
rastaman Αύγουστος 10, 2022 #6 Αύγουστος 10, 2022 Ο μονος τροπος που μπορω να σου προτεινω στην προκειμενη περιπτωση και χωρις να εχω ακριβη εικονα του προβληματος ειναι μονο κουνοντας μεσα-εξω ή και πανω-κατω το φυλλο απο την πετουγια και ταυχεονα να προσπαθεις να την γυρισεις σε οριζοντια θεση. Σιγουρα χρειαζεται λιγη δυναμη παραπανω... 1
Ioanna Kastori Αύγουστος 10, 2022 Author #7 Αύγουστος 10, 2022 Θα δοκιμασω παλι και θα ενημερωσω! ευχαριστω! 1
Recommended Posts