Jump to content



Windows 11 or not?


Recommended Posts

Πριν 1 χρονο και 3-4 μηνες που ειχα δοκιμασει win 11 η εμπειρια ηταν ΤΡΑΓΙΚΗ. Σε 3 μερες εκανα παλι φορματ σε 10. Με καινουριο μηχανημα το ερωτημα ειναι βαζεις παλι 10 για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο η βαζεις 11 και το σταυρο σου; Εχει κανεις προσφατη εμπειρια;

Link to comment
Share on other sites

Η τρέχουσα έκδοση 22H2 είναι θεμελιωδώς βελτιωμένη και πολύ σταθερή, δεν έχει καμιά σχέση με την αρχική έκδοση των windows 11. Εκ προσωπικής πείρας, αλλά και από τα σχόλια φίλων και γνωστών, διάφορα ευρέως διαδεδομένα πράγματα(*) δουλεύουν κανονικά, κάποια άλλα εξειδικευμένα και λιγώτερο διαδεδομένα, μόνο μετά την ενημέρωση του driver, όπου αυτή υπάρχει.  

 

(*) SQL server 2019 - 2022, office 2019-2021, Libre Office 7.5, autocad 2017, visual studio code, HP printer drivers από το windows update. Ο XAMPP δουλεύει μόνο μετά το τελευταίο update (29-12-2022). Major browsers, teamviewer, anydesk κάνουν τη βόλτα τους στο πάρκο. Από παιχνίδια, μόνο για το Gensing Impact γνωρίζω, τρέχει κανονικά. Στα γραφικά υπάρχει παντού το σχετικό performance hit (ήμουνα νιος και γέρασα). 

  • Agree 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.