Jump to content



επιλογές σε earbuds για γενική χρήση με γνώμονα το ΑΝC και την διαρκεια μπαταρίας


sstav

Recommended Posts

Είμαι σε αναζήτηση αξιόλογων earbuds για γενική χρήση οπως αναφέρω. Δεν ειμαι πολύ του ήχου για να ψάχνομαι περι πιστότητας κτλ κτλ απλά θα ήθελα να ακουω μουσική  -ραδιόφωνο σε εξωτερικούς χώρους Με ΑΝC καθώς και με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας (σε οσα κοίταξα η θήκη μπορεί να λειτουργεί ως powerbank) στη τιμή 50-70ευρώ.

Επειδή δεν έχω συνηθίσει σε τέτοιου τυπου ακουστικά θέλω να εφαρμόζουν καλά στο αυτί (να κοιτάγαμε για τύπου "running";).

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

 

Link to comment
Share on other sites

σε μισή τιμή ειναι τα v2...

εκτός από τα προφανή των εταιριών κινητών τηλεφώνων Samsung galaxy buds 2/ ή τα Xiaomi redmi buds 4,  υπάρχει τίποτα σε JBL (πολύ καλά τα Live αλλά ακριβά), skullcandy, jabra ή άλλο;;;

Link to comment
Share on other sites

Εχω τα Realme buds air 3, για όσο τα χρησιμοποιησα το ANC τους μου φαινόταν εξαιρετικό (για earbuds ετσι? Προφανώς δεν υφισταται συγκριση με τα Sony WH-1000XM5).

 

Από ήχο μια χαρούλα, κανένα απολύτως παράπονο, απο διάρκεια δεν ξέρω αν θα σε καλύψουν, μου φαίνεται γυρω στο 4ώρο την φορά και αρκετές φορτίσεις (4-5?) όταν μπουν στην θήκη τους (αν η θήκη τους είναι φορτισμένη).

 

Η εφαρμογή τους στα δικά μου αυτιά ήταν καλή, το μικρόφωνο για συνομιλία σε εξωτερικό χώρο το ξεχνάς (και σε εσωτερικό δεν θα έλεγα οτι είναι εξαιρετικό, είναι πολυ μακρια απο το στόμα μάλλον, για αυτό).

 

Και το app τους είναι πολύ καλό.

 

Δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλα earbuds με ANC οπότε δυστυχώς δεν μπορώ να συγκρίνω.

Έγινε επεξεργασία από Freedom
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.