Jump to content



Τι ipad ή iphone να αγοράσω?


Dreadlord

Recommended Posts

Θέλω να αγοράσω ένα από τα δύο στο τίτλο κυρίως για να παίζω cardgames όπως hearthstone αλλά και να βλέπω σειρές και animes, θέλω επίσης να μπορώ να κάνω multitask ως ένα βαθμό, δηλαδή να σερφάρω στο διαδίκτιο ενώ παίζω παιχνίδια και να κάνω chat στο discord, χρειάζομαι κάτι βαρύ για όλα αυτά ή να πάω για τη φθηνότερη επιλογή με 2gb ram, όπως το apple ipad 2017 ή το apple iphone 7? 

 

Επίσης υπάρχουν full cover cases για τα ipad? Για εμένα έχει τεράστια σημασία αυτό για να μπορώ να το ακουμπάω άνετα και να μην έχω το άγχος να το λερώσω. 

 

Γενικά τι πλεονεκτήματα έχει ένα ipad pro στα 1200+ από ένα ipad στα 300 ευρώ? πέρα φυσικά από το ότι παίζει πιο βαριά παιχνίδια και έχει περισσότερες σελίδες ανοιχτές.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Όταν πρόκειται για την επιλογή μεταξύ iPad και iPhone για να παίξετε παιχνίδια, να παρακολουθείτε σειρές και anime και να κάνετε multitasking, η καλύτερη επιλογή θα ήταν ένα iPad. Ένα iPad προσφέρει μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη εμπειρία χρήσης για τα παιχνίδια, την παρακολούθηση περιεχομένου και το multitasking σε σχέση με ένα iPhone.

Όσον αφορά το iPad, η επιλογή ενός μοντέλου με μεγαλύτερη χωρητικότητα RAM θα σας εξασφαλίσει καλύτερη απόδοση κατά το multitasking και την ταυτόχρονη χρήση πολλών εφαρμογών. Ένα iPad Pro προσφέρει επίσης πιο ισχυρό επεξεργαστή, βελτιωμένη οθόνη με υψηλότερη ανάλυση και απόδοση γραφικών, καθώς και επιπλέον χαρακτηριστικά όπως Face ID για ασφάλεια και υποστήριξη για το Apple Pencil.

Ωστόσο, αν ο προϋπολογισμός σας είναι περιορισμένος και δεν απαιτείται η απόλυτη τελευταία τεχνολογία, τότε το Apple iPad 2017 ή το Apple iPhone 7 μπορούν να είναι αξιόλογες επιλογές για τις ανάγκες σας. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.