Jump to content



Online Python Portfolio με λειτουργία "run on browser".


Recommended Posts

Spoiler

Αν και χρόνια χρήστης του thelab, δεν γράφω τακτικά, οπότε ας αρχίσω σιγά σιγά να γράφω και εγώ κάτι.

 

 

Χαιρετώ την παρέα.

 

Δεν ήξερα πως να το εξηγήσω ποιο απλά στο τίτλο, οπότε εξηγώ εδώ.

 

Έχω αρχίσει να μαθαίνω Python και παρακολουθώ κάποια μαθήματα / tutorials στο Udemy + Youtube. Αρχικά με ενδιαφέρει να ασχοληθώ ερασιτεχνικά και αργότερα, σε κάποια χρόνια ίσως, γιατί όχι και επαγγελματικά. Έχω τελειώσει ΤΕΙ πληροφορικής και έχω κάποιες βάσεις γενικότερα στον προγραμματισμό, αλλά δεν ασχολήθηκα ποτέ σοβαρά, οπότε λέω να ξεκινήσω τώρα. Επίσης όταν τελείωσα την σχολή, η Python δεν είχε και τόσο ζήτηση εδώ στην Ελλάδα και στην σχολή ούτε λόγος για τη συγκεκριμένη γλώσσα (πέρασα στην σχολή το 2004 και πήρα πτυχίο το 2008).

 

Τέλος πάντων, και αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής. Έχω αρχίσει να φτιάχνω κάποια σκριπτάκια, αρκετά απλά για αρχή, και τα ανεβάζω στο Github. Υπάρχει κάποια άλλη online πλατφόρμα, όπου θα μπορούσα να κάνω λογαριασμό χρήστη, να ανεβάζω τα σκριπτάκια μου εκεί, και όποιος επισκέπτεται το προφίλ μου να μπορεί να τα τρέξει απευθείας στον browser; Το σκέφτομαι με την λογική να μπορεί να δει ο άλλος τι κάνουν, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσει τον κώδικα τοπικά στον υπολογιστή του. Έχω πετύχει κάποιους online interpreters όπου έχουν ένα text box στο οποίο μπορείς να γράψεις τον κώδικά σου, και ένα κουμπί run το οποίο το πατάς και σου εμφανίζει το output στον browser, αλλά δεν έχω βρει κάτι που να μπορείς να κάνεις και λογαριασμό χρήστη. Θα ήθελα αν είναι δυνατό να μου προταθούν δοκιμασμένες λύσεις και όχι απλά κάτι που θα σου βγάλει η Google στην αναζήτηση.

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Έγινε επεξεργασία από gokuthelegend
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.