Jump to content



Ένα σχόλιο για το forza motosport . Μόλις βγήκε .


Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες .μόλις αγόρασα και κατέβασα το forza motosport . Έχω κάποια σχόλια ειδικά για αυτούς που θέλουν να το αγοράσουν . 
1) είχα μια ανησυχία για το εάν θα παίζει με τη κάρτα μου . GeForce 3060 . Τελικά παίζει σε ανάλυση 1440 με ποιότητα στο high ,τις υποδιαιρέσεις στο auto , dlaa ultra δεν έλεγε dlss .Το gpu usage είναι κολλημένο στο 80/ 100 . Me v sync on στα 60 frames . Στα specs του παιχνιδιού έλεγε για 6800 xt προτεινόμενη , κάρτα που είναι πιο δυνατή από τη δική μου. 
2) γραφικά καλά καλύτερα από το  project cars το τελευταίο . 
3) οδηγικά δεν παρατήρησα κάτι μου να με χαλάει ή κάτι να είναι λάθος . 
4) έχει κάποια στοιχεία κοινά με τα προηγούμενα forza horizon 5 και 4 . 
είμαι τυχερός που παίζει με τη κάρτα μου η οποία έχει επιδόσεις 5 ετίας . Καλές εντυπώσεις για αρχή . Πάμε να αγοράσουμε το rs3 Audi . … Παίρνετε και πόντους με το να παίζετε free roam , ή test drive όπως το λέει . 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Το game για simcade ειναι παλεψιμο. Γενικα ειναι fun. Κακη αποδοση γενικα ενω τα γραφικα δεν ειναι εξωπραγματικα για να δικαιολογουν τετοια αποδοση. Γενικα τα αυτοκινητα εχουν ολα ενα understeer.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Αγόρασα ένα αυτοκίνητο και κοίταξα και τα υπόλοιπα . Δεν τα είδα όλα . Νομίζω ότι είναι πιο φθηνά από τα Forza horizon 5 . Η Φεράρι η sf90 stradale είναι σχετικά φθηνή σε πόντους σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι . Έχει γύρω στους 400.000 πόντους . Στο παλιό νομίζω τα hyper cars είχαν 1.000.000 πόντους . Σήμερα είχα σε μισή μέρα με 50.000 μπόνους μαζέψει άλλους 50000 πόντους για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης . 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Γεια σας παίδες . Είδα στο παιχνίδι ότι μπορείς να νοικιάσεις στο free drive όποιο αυτοκίνητο θες . Απλά δεν παίρνεις πόντους εμπειρίας . Δείτε τις ρυθμίσεις του free drive και θα το βρείτε . Το κόστος ενοικίασης σε δυο που δοκίμασα ήταν μηδενικό . 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.