Jump to content



Αγορά Android TV Box


Recommended Posts

Καλησπέρα σας!!!

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Nokia TV Box Streaming Box 8000 ή το Nokia TV Box 8010 (μάλλον το δεύτερο), απλά θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις, αν κάποιος γνωρίζει να με βοηθήσει...

Αρχικά έχω ένα παλιό PC στο οποίο έχω εγκαταστήσει Ubuntu Server με CasaOS και μέσω της εφαρμογής Jellyfin, η οποία είναι εγκατεστημένη και στο CasaOS αλλά και στο κινητό μου, βλέπω ταινίες σε ένα Chromecast που έχω, οι οποίες ταινίες είναι αποθηκευμένες στον σκληρό του Ubuntu Server.

Το πρόβλημα είναι ότι το Chromecast που έχω εγώ, δεν υποστηρίζει πχ αρχεία mkv, το πρότυπο συμπίεσης H.265, 10bit, ήχο 5.1 κτλ με αποτέλεσμα να χρειάζεται να γίνει encoding του αρχείου στον Ubuntu Server (όταν αυτό μπορεί να γίνει) και ο server να γονατίζει μιας και πρόκειται για ένα απλό PCακι του οποίου ο ρόλος είναι απλά να μεταφέρει αρχεία. Για αυτόν τον λόγο κυρίως θέλω να το αντικαταστήσω με κάποιο από τα παραπάνω TV Boxes.

Τα συγκεκριμένα TV Boxes, γνωρίζετε αν μπορούν να αναπαραγάγουν αρχεία με τα παραπάνω στοιχεία που ανέφερα; Αν ναι, ποιο από τα δύο να επιλέξω; Αν πάλι έχετε κάποιο άλλο, καλύτερο στο μυαλό σας πείτε μου.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.