Jump to content



HELPPPP!!!!Αγορα TV TUNER


moutsa

Recommended Posts

Καλημέρα

απο τις καλύτερες και σχετικά φτηνές (~70) είναι η skystar 2 η οποία με ανάλογο πρόγραμμα ανοίγει και μερικά non free κανάλια (μην περιμένεις και θαυματα όμως). Αλλη λύση είναι η skystar 1 που δέχεται και μοντούλα για κωδικοποιημένα κανάλια αλλά το κοστος της είναι υπερδιπλάσιο. Για περισότερα δές στο www.satleo.gr

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από moutsa

Περα απο την skystar 2 ποια αλλη καρτα μου προτεινετε?????

Τέτοιες κάρτες έχει και η Pinnacle και η Haupauge αλλά αυτή που προτείνω έχει τη μέγιστη δυνατή συμβατότητα με τρίτα προγράμματα και patches (που θα τα χρειαστείς) καθώς και μεγάλη βάση χρηστών στο net, με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν ότι βάλει ο νους σου... άσε που οι ανωτέρω είναι και ακριβότερες.

Για το πιάτο όντως το 1,2μ είναι πολύ καλό, και αν αργότερα προχωρησεις στην αγορά ροτορα για την περιστροφή του θα βλέπεις και άλλους δορυφόρους. Το συνολικό κόστος να το περιμένεις στα 160 - 180 πέρα απο το κόστος της εγκατάστασης.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.