navaho7 Posted Monday at 02:16 PM #1 Share Posted Monday at 02:16 PM Καλησπέρα Από τις διαθέσιμες επιλογές στην ελληνική αγορά, ποια m-atx μητρική για AM4 (είτε 5700χ3δ είτε 5800χ) θα διαλέγατε; όπως είπα βασικό κριτήριο m-atx, από εκεί και πέρα καλούδια όπως 2-3 m.2 ή 2,5gbps ethernet κλπ καλοδεχούμενα, αλλά όχι deal breakers 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Posted Monday at 02:54 PM #2 Share Posted Monday at 02:54 PM Αν και fan της MSI στο ΑΜ4, δεν βλέπω να υπάρχει η Mortar. Θα σου έλεγα για την Asrock B550M Steel Legend. Κάποιος ίσως σου προτείνει και την Asus TUF Gaming B550M-Plus. Την Asus προσωπικά δεν την προτιμώ στο ΑΜ4 (η TUF μου "μοιάζει" πως θέλει 20€ νταβαντζιλίκι) μετά τις "πατάτες" που έβγαλε στην πρώτη γενιά. Πρόσεξε. Όλα αυτά από κάποιον που δεν τις έχει δοκιμάσει τις μητρικές και (όπως δήλωσε) θέλει MSI! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Posted 10 hours ago #3 Share Posted 10 hours ago On 30/9/2024 at 5:16 ΜΜ, το μέλος navaho7 έγραψε: Καλησπέρα Από τις διαθέσιμες επιλογές στην ελληνική αγορά, ποια m-atx μητρική για AM4 (είτε 5700χ3δ είτε 5800χ) θα διαλέγατε; όπως είπα βασικό κριτήριο m-atx, από εκεί και πέρα καλούδια όπως 2-3 m.2 ή 2,5gbps ethernet κλπ καλοδεχούμενα, αλλά όχι deal breakers Δεν ανεφερες μπατζετ ομως και στις M-ATX ειναι κρισιμο...! εγω μετα απο ψαξιμο, ειχα καταληξει στην GB B550 Aorus ELITE V2 σε ATX ομως. Υπαρχει και σε M-ATX με λιγες διαφορες...! εδω κι εναμιση χρονο κανενα θεμα, σταθεροτατη με το συστημα της υπογραφης μου....!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts