Jump to content

matx μητρική για 5800x ή 5700x3d

navaho7

Recommended Posts

Καλησπέρα

Από τις διαθέσιμες επιλογές στην ελληνική αγορά, ποια m-atx μητρική για AM4 (είτε 5700χ3δ είτε 5800χ) θα διαλέγατε;

όπως είπα βασικό κριτήριο m-atx, από εκεί και πέρα καλούδια όπως 2-3 m.2 ή 2,5gbps ethernet κλπ καλοδεχούμενα, αλλά όχι deal breakers

• Like 1

Αν και fan της MSI στο ΑΜ4, δεν βλέπω να υπάρχει η Mortar. Θα σου έλεγα για την Asrock B550M Steel Legend.

Κάποιος ίσως σου προτείνει και την Asus TUF Gaming B550M-Plus. Την Asus προσωπικά δεν την προτιμώ στο ΑΜ4 (η TUF μου "μοιάζει" πως θέλει 20€ νταβαντζιλίκι) μετά τις "πατάτες" που έβγαλε στην πρώτη γενιά.

Πρόσεξε. Όλα αυτά από κάποιον που δεν τις έχει δοκιμάσει τις μητρικές και (όπως δήλωσε) θέλει MSI! 😋

• Like 2

On 30/9/2024 at 5:16 ΜΜ, το μέλος navaho7 έγραψε:

Καλησπέρα

Από τις διαθέσιμες επιλογές στην ελληνική αγορά, ποια m-atx μητρική για AM4 (είτε 5700χ3δ είτε 5800χ) θα διαλέγατε;

όπως είπα βασικό κριτήριο m-atx, από εκεί και πέρα καλούδια όπως 2-3 m.2 ή 2,5gbps ethernet κλπ καλοδεχούμενα, αλλά όχι deal breakers

Δεν ανεφερες μπατζετ ομως και στις M-ATX ειναι κρισιμο...!  

εγω μετα απο ψαξιμο, ειχα καταληξει στην GB B550 Aorus ELITE V2 σε ATX ομως. Υπαρχει και σε M-ATX με λιγες διαφορες...!  εδω κι εναμιση χρονο κανενα θεμα, σταθεροτατη με το συστημα της υπογραφης μου....!!