Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Ψάχνω μια οικονομική λύση για να κρατήσω σε νορμάλ θερμοκρασίες έναν X3D επεξεργαστή.

Τώρα είμαι με 5600 και Arctic Freezer 34 eSports, η οποία τον ψύχει μια χαρά αλλά πιστεύω θα έχω θέμα στην μετάβαση σε X3D.

Κάτι σε Arctic Liquid Freezer III 240 θα με καλύψει; Τι άλλο θα προτείνατε;

Έγινε επεξεργασία από ByAnyMeansNecessary
typo

Στον 5800X3D έβαλα μια Liquid Freezer III 360 και είναι υπερκομπλέ. Αν δεν μπορείς να πας σε 360 για τον όποιο λόγο, δεν νομίζω πως θα χάσεις και τίποτα συνταρακτικό αν πάρεις τελικά την 240 ή 280. Υπόψιν πως στο site τους συνεχίζουν να έχουν καλές προσφορές, έρχονται οι pro εκδόσεις και κάνουν εκπτώσεις νομίζω.

• Like 1
1 ώρα πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

X3D από Χ3D έχει διαφορά.

Πολύ γενικά, oι 8 core X3D είναι μια χαρά με μια καλή 240 ΑΙΟ όπως η Freezer.

Ναι, έχεις δίκαιο που δεν το διευκρίνισα. Gaming X3D 5700X3D/7800X3D/9800X3D 

Επίσης το ψυγείο που είναι καλύτερα να μπει;

Στο πάνω μέρος και οι ανεμιστήρες να φυσάνε προς τα έξω (πάνω); 

1 hour ago, ByAnyMeansNecessary said:

Ναι, έχεις δίκαιο που δεν το διευκρίνισα. Gaming X3D 5700X3D/7800X3D/9800X3D 

Επίσης το ψυγείο που είναι καλύτερα να μπει;

Στο πάνω μέρος και οι ανεμιστήρες να φυσάνε προς τα έξω (πάνω); 

Σε τι κουτί;

Γενικά κοινώς αποδεκτό είναι πως για προτεραιότητα στην ψύξη του επεξεργαστή, καλύτερα είναι το ψυγείο μπροστά στο κουτί ώστε τα φανάκια να ρουφάνε απ έξω και να πετάνε μέσα.

Για προτεραιότητα στην ψύξη της κάρτας γραφικών πάνω/πίσω και να βγάζουν τον ζεστό αέρα.

Αλλά ρεαλιστικά, αναλόγως με την διάταξη του κουτιού σου.

Αλλη συμπεριφορά και άλλη ιδανική διάταξη θα έχεις σε ένα 3500Χ, άλλη σε ένα Dan A3 με σίτα στο πλάι άλλη με το ίδιο κουτί αλλά τζάμι στο πλάι κλπ. 

13 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Σε τι κουτί;

Γενικά κοινώς αποδεκτό είναι πως για προτεραιότητα στην ψύξη του επεξεργαστή, καλύτερα είναι το ψυγείο μπροστά στο κουτί ώστε τα φανάκια να ρουφάνε απ έξω και να πετάνε μέσα.

Για προτεραιότητα στην ψύξη της κάρτας γραφικών πάνω/πίσω και να βγάζουν τον ζεστό αέρα.

Αλλά ρεαλιστικά, αναλόγως με την διάταξη του κουτιού σου.

Αλλη συμπεριφορά και άλλη ιδανική διάταξη θα έχεις σε ένα 3500Χ, άλλη σε ένα Dan A3 με σίτα στο πλάι άλλη με το ίδιο κουτί αλλά τζάμι στο πλάι κλπ. 

Αυτό είναι το κουτί μου https://thunderx3.com/product/cronus/