Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλημέρα σε όλους,

θα ήθελα την γνώμη σας για έναν refurbished φορητό υπολογιστή που προτίθεμαι να αγοράσω

μέχρι 250 ευρώ, με 8 η και 16 gb μνήμη, ssd/.m2 δίσκο 240 gb, οθόνη 15'', 4 usb ports (dell, fujitsu, hp)

προσωπικά δεν μου αρέσουνε καθόλου οι φορητοί υπολογιστές αλλα αναγκάζουμε να προβώ σε μια τέτοια αγορά λόγω ότι τον θέλω για ηχογραφήσεις και βίντεο ζωντανής μετάδοσης από διαφορες εκδηλώσεις

έχω δυο usb μικρόφωνα που αγόρασα πρόσφτα αλλα δεν με βολεύει το desktop οποτε η λύση ανάγκης είναι ένας φορητός υπολογιστής

στα 250 ευρώ υπάρχει και ο φορητός ''sgin'' με 17'' οθόνη, 8 gb ra, 512 ssd καινούργιος από ebay γερμανίας

δεν ξέρω όμως εάν αξίζει σαν υπλογιστής...

Βάλε λινκ από αυτά που έχεις εντοπίσει και ανταποκρίνονται στο ποσό που θέλεις να δώσεις.

Μόνο έτσι θα πάρεις τεκμηριωμένη απάντηση. Το "8 η και 16 gb μνήμη/ ssd" είναι ασαφές.

Τι ραμ ;  DDR3,DDR4 ή DDR5 ; Ποιος επεξεργαστής και ποια κάρτα γραφικών ;

Τι εγγύηση σου παρέχεται  ;

Βάλε λινκ . & -

Με 250€ ίσως μπορεί να αγορασθεί λάπτοπ με intel 8ης γενιάς (4πύρηνο) με 16GB μνήμη και 250άρη ssd, του οποίου ο χώρος θα είναι ανεπαρκής. Ο,τιδήποτε παλαιότερο είναι εντελώς ανεπαρκές. Ακόμη, η κάρτα wi-fi σε λάπτοπ εκείνης της εποχής μάλλον θα είναι ανεπαρκής για live streaming. Από τα 250 στα 500 ευρώ, ο δρόμος δεν είναι μακρύς, εντάξει, είναι διπλά λεφτά, αλλά σε απόλυτες τιμές δεν πρόκειται για κάποιο υπέρογκο ποσό πια. Οι τεχνικές δυνατότητες ενός σύγχρονου λάπτοπ αυτής της τιμής είναι μακράν ανώτερες, δεν έχει νόημα οποιαδήποτε σύγκριση. Δεν αξίζει να μείνεις στα 250 ευρώ, μάλλον δεν θα γίνει η δουλειά σου. 

• Like 1

χαιρετώ όλους τους φίλους,

υπάρχει ακόμη ένα laptop  που μου φαίνεται καλο...

WWW.SKROUTZ.GR

σίγουρα η asus είναι πιο καλή εταιρεία από την blackview...

αυτό που με ανήσυχα είναι το ποσο θερμαίνεται ένα laptop λόγο ου ότι θα είναι σε λειτουργία πολλές ώρες τόσο σε ηχογράφηση όσο και σε video/audio live streaming...

δεν ξέρω εάν ο επεξεργαστής έχει ψήκτρα, οποτε το βάζω και αυτό στα υπόψιν εάν κάποτε θα πρέπει να αλλαχτεί... πράγμα δύσκολο σε ένα laptop...

• Like 1

Ανάμεσα στα δυο το Αsus είναι  μακράν η καλύτερη επιλογή.

Όλα τα λάπτοπ έχουν ψύκτρα η οποία δεν αλλάζεται. Αν θες καλύτερη ψύξη φρόντισε να το  σηκώσεις, βάζοντας κάτι από κάτω ώστε να είναι ανεμπόδιστη η εισαγωγή αέρα.