Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαιρετώ την παρέα, έχω μια ερώτηση για αρχάριους, δεν μπορώ σηκώνω τα χέρια ψηλά.... Ποια VPN είναι κατάλληλα για torrenting? Κάποιοι λένε το PROTON διότι υποστηρίζει port forwarding κάποιοι άλλοι το Nord γιατί θα συνδεθεί λεει με p2p. Δεν ξέρω τι φάση, διαφωτιστε με 

Ps. Τώρα έχω surfshark και σέρνεται γμτ, σε όποια χωρα και να συνδεθώ δεν έχω peers. Θα προτιμούσα όχι Ελλάδα.

Disclaimer: κατεβάζω νόμιμα Torrens.

15 λεπτά πριν, το μέλος skepasti21 έγραψε:

Τώρα έχω surfshark

μια χαρα ειναι και αυτο. δεν φταιει το vpn που δεν εxεις peers

50 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

μια χαρα ειναι και αυτο. δεν φταιει το vpn που δεν εxεις peers

σίγουρα είναι το VPN ,το εικονίδιο στο qbittorent είναι πορτοκαλί άρα κάτι γίνεται. Δοκίμασα να ανοίξω χειροκίνητα το port στο cudy και επίσης βεβαιωθηκα ότι το UPnP είναι ενεργό. Τσουτσουνες! Λίγο που το έψαξα κάτι λέει κάνει ο πάροχος και σε βάζει πισω από CGNAT. WTF!! 💦 

16 λεπτά πριν, το μέλος skepasti21 έγραψε:

σίγουρα είναι το VPN ,το εικονίδιο στο qbittorent είναι πορτοκαλί άρα κάτι γίνεται. Δοκίμασα να ανοίξω χειροκίνητα το port στο cudy και επίσης βεβαιωθηκα ότι το UPnP είναι ενεργό. Τσουτσουνες! Λίγο που το έψαξα κάτι λέει κάνει ο πάροχος και σε βάζει πισω από CGNAT. WTF!! 💦 

και γω που ειμαι με vpn και qbitorr δεν εχω τετοια θεματα, δεν ξερω τι εχεις κανει εκει με το cudy

4 ώρες πριν, το μέλος fatalara έγραψε:

Μπες μεσα αντρικα και κατεβασε οτι θες. Σβηστα ολα.

Τσιφσα ροκ γαμστα όλα 😂

• Haha 3
On 8/6/2025 at 3:08 ΜΜ, το μέλος skepasti21 έγραψε:

το Nord γιατί θα συνδεθεί λεει με p2p

Αυτο δε μου κοβει καθολου ταχυτητα