skepasti21 Δημοσιεύτηκε Κυριακή at 12:08 μμ #1 Δημοσιεύτηκε Κυριακή at 12:08 μμ Χαιρετώ την παρέα, έχω μια ερώτηση για αρχάριους, δεν μπορώ σηκώνω τα χέρια ψηλά.... Ποια VPN είναι κατάλληλα για torrenting? Κάποιοι λένε το PROTON διότι υποστηρίζει port forwarding κάποιοι άλλοι το Nord γιατί θα συνδεθεί λεει με p2p. Δεν ξέρω τι φάση, διαφωτιστε με Ps. Τώρα έχω surfshark και σέρνεται γμτ, σε όποια χωρα και να συνδεθώ δεν έχω peers. Θα προτιμούσα όχι Ελλάδα. Disclaimer: κατεβάζω νόμιμα Torrens.
BloodMage Κυριακή at 01:00 μμ #2 Κυριακή at 01:00 μμ 15 λεπτά πριν, το μέλος skepasti21 έγραψε: Τώρα έχω surfshark μια χαρα ειναι και αυτο. δεν φταιει το vpn που δεν εxεις peers
skepasti21 Κυριακή at 01:51 μμ Author #3 Κυριακή at 01:51 μμ 50 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: μια χαρα ειναι και αυτο. δεν φταιει το vpn που δεν εxεις peers σίγουρα είναι το VPN ,το εικονίδιο στο qbittorent είναι πορτοκαλί άρα κάτι γίνεται. Δοκίμασα να ανοίξω χειροκίνητα το port στο cudy και επίσης βεβαιωθηκα ότι το UPnP είναι ενεργό. Τσουτσουνες! Λίγο που το έψαξα κάτι λέει κάνει ο πάροχος και σε βάζει πισω από CGNAT. WTF!!
BloodMage Κυριακή at 02:07 μμ #4 Κυριακή at 02:07 μμ 16 λεπτά πριν, το μέλος skepasti21 έγραψε: σίγουρα είναι το VPN ,το εικονίδιο στο qbittorent είναι πορτοκαλί άρα κάτι γίνεται. Δοκίμασα να ανοίξω χειροκίνητα το port στο cudy και επίσης βεβαιωθηκα ότι το UPnP είναι ενεργό. Τσουτσουνες! Λίγο που το έψαξα κάτι λέει κάνει ο πάροχος και σε βάζει πισω από CGNAT. WTF!! και γω που ειμαι με vpn και qbitorr δεν εχω τετοια θεματα, δεν ξερω τι εχεις κανει εκει με το cudy
fatalara Κυριακή at 04:29 μμ #5 Κυριακή at 04:29 μμ Μπες μεσα αντρικα και κατεβασε οτι θες. Σβηστα ολα. 7
skepasti21 Κυριακή at 09:21 μμ Author #6 Κυριακή at 09:21 μμ 4 ώρες πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Μπες μεσα αντρικα και κατεβασε οτι θες. Σβηστα ολα. Τσιφσα ροκ γαμστα όλα 3
slalom Δευτέρα at 06:36 μμ #7 Δευτέρα at 06:36 μμ On 8/6/2025 at 3:08 ΜΜ, το μέλος skepasti21 έγραψε: το Nord γιατί θα συνδεθεί λεει με p2p Αυτο δε μου κοβει καθολου ταχυτητα
skepasti21 7 ώρες πριν Author #8 7 ώρες πριν Thread 'Help with port forwarding on Proton VPN (router setup, Cudy WR3000, public IP issue) ?' https://forums.tomshardware.com/threads/help-with-port-forwarding-on-proton-vpn-router-setup-cudy-wr3000-public-ip-issue.3881066/
Recommended Posts