Jump to content

fatalara

Premium Members
  • Posts

    6.830
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    2

Everything posted by fatalara

  1. fatalara

    πιστωτικές κάρτες ερωτήσεις

    Πρεπει να βαλεις 150 αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Τωρα κανονικα πρεπει να εχεις το app για να δεις τι και πως, αλλιως πηγαινε στην τραπεζα η παρε τηλεφωνο στην εξυπηρετηση.
  2. fatalara

    Assassin’s Creed Mirage [5 Οκτωβρίου 2023]

    Δύσκολο. Πρέπει να το έκρυψε όταν το πήρε και τώρα δεν το βρίσκει.
  3. fatalara

    Mechanical Keyboard Club

    Παιδες το Knob τι κανει?
  4. fatalara

    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ 4Κ MONITOR

    Δεν εχετε ασχοληθει με το θεμα TV Monitor και κανει μπαμ. Σας ξαναλεω, χτυπιεστε για το coating ενω ειναι 100% σιγουρο οτι θα εχετε τα ιδια προβληματα στο 90% των περιπτωσεων, ασχετα απο το τι θα διαλεξετε, λογο των ιδιοτητων των πανελ. Οχι, αυτοι που αναφερει ο ιδιος ο κομπλεξικος. Τουλαχιστον ο prime μιλαει για ρεαλιστικο σεναριο, λεει τι ισχυει χωρις να βγαζει κομπλεξ. Ενω αν ανοιξω φως στην asus δεν θα χασω καμια πληροφορια...
  5. fatalara

    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ 4Κ MONITOR

    Ουτε ναι ουτε αλλα. Υπαρχουν σοβαροτερα θεματα στις οθονες απο το coating. Τι να το κανω το glossy αν παιζω νορμαλ ωρες μεσα στην ημερα και επειδη ανοιξα ενα πορτατιφ ειναι λες και σηκωσε αερα και πηρε τα χρωματα? Τι να το κανω το ματ οταν παιζω την ημερα και δεν φτανει ετσι και αλλιως το brightness της woled? Εγω θα διαλεξω οθονη βαση του ποση φωτεινοτητα εχει στα full και ποια ειναι η συμπεριφορα με τον κοφτη. Κραταει 250 η οχι? Ας τα εχει δει με οτι θελει. Το τι λεει ειναι το θεμα. Και ο αλλος τα ειδε και εδειξε κιολλας τι ειδε. Ο κομπλεξικος, το αφησε ζουμαριστο για να του βγει η ιστορια και βασιζεται σε λογια σοβαρων ανθρωπων, που εχουν ειπωθει για τις πρωτες oled. Ναι γιατι εκει μιλας για μια οθονη 7 ιντσων το πολυ. Βαζεις το χερακι σου απο πανω και κανεις την δουλεια σου. Η διαφορα στην φωτεινοτητα παντως υπαρχει μια χαρα.
  6. fatalara

    Senua’s Saga: Hellblade II

    Λογικο. Λενε οτι ειναι κινηματογραφικη εμπειρια 7 ωρων. Σου λεει μην το κανουμε 24 ας το κανουμε 30.
  7. fatalara

    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ 4Κ MONITOR

    Αφήστε τα ματ και τα gloss και πιάστε το νόημα. Το πάνελ είναι το θέμα. Παίζεις με φως πας σε woled παίζεις χωρίς φως πας σε qdoled. Επιχειρηματολογεί τώρα ο κομπλεξικος, που κάνει και αναφορά στον HDTV μπας και κερδίσει αξιοπιστία τρομάρα του, με ένα ζουμ που έκανε επί δεν ξέρω γω πόσο, για να μας πει ότι βλέπει.
  8. fatalara

    Steam Deck και Playstation Dualsense Edge gamepad

    Εχουν εξτρα κουμπια η σκανδαλες στο πισω μερος και οι βασικες σκανδαλες ρυθμιζονται σε βαθος. Μερικες μπορεις να τις κανεις να μοιαζουν με κλικ απο ποντικι. Εχουν spare thumbs με διαφορετικο υψος κλπ. Εννοειτε πως η διαφορα δεν δικαιολογειται, ειδικα μαλιστα, οταν μιλαμε για μοχλους με ποτενσιομετρα οπως τα απλα controllers και οχι μαγνητικα.
  9. fatalara

    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ 4Κ MONITOR

    Until next time.
  10. fatalara

    Steam Deck και Playstation Dualsense Edge gamepad

    Δεκτο. Απλα δεν δικαιολογειται να πονας η να κουραζεσαι. Τα βαρη αυτα ειναι αστεια για εμας και σου μιλαει ατομο με μικροτερα χερια απο τον μεσο ορο. Παρομιως, εχω καταληξει να παιζω σε κονσολα για τον ιδιο λογο. Κουραζομαι στην καρεκλα του γραφειου, δεν λυγιζει η πλατη με τιποτα. Αν δεν παω στο γιατρο να με σπασει οπως ειχε γινει το 2015 δεν κανουμε δουλεια. Θα συνεχισω να παιζω κονσολα και μετα γτ μου αρεσει η φαση αλλα το προβλημα θα παραμεινει αν δεν το λυσω. Δε ξερω ποσο εισαι αλλα μετα τα 30 καθε ηχος που δεν υπηρχε πρεπει να ελεγχεται. Μην βγαλεις καμια χρονια τενοντιτιδα στον καρπο γιατι μετα θα κοπει το παιχνιδι.
  11. fatalara

    Steam Deck και Playstation Dualsense Edge gamepad

    Φιλαρακο δεν πεφτεις να κανεις κανα push up? Αυτα που λες ειναι λιγο καπως. 25 χρονια εχουμε παιξει σε οτι εχει βγει και σε οποια σταση θες και οσες ωρες θες. Πηγαινε δωσε τα λεφτα σε κανα γυμναστηριο, εκει θα πιασουν τοπο.
  12. Μια ρωσική Baikal που ξέρω όπλα φτιάχνει. Τώρα τους έβαλαν να φτιάχνουν τσιπ; Μάλλον γι'αυτό σκάνε.
  13. fatalara

    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ 4Κ MONITOR

    Σιγα τους ειδικους.
  14. fatalara

    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ 4Κ MONITOR

    Και εγώ την τιμή θα κοιτούσα περισσότερο από όλα τα άλλα.
  15. fatalara

    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ 4Κ MONITOR

    Αρα δεν ειναι glossy. Δεν υπαρχει παλιο και καινουργιο. Η ειναι ετσι η ειναι ματ. Τωρα το ποσο ματ ειναι ειναι αλλο καπελο. Ακομα και φιλτρο να μπει που να ειναι gloss παλι χανεις σε φωτεινοτητα και χρωματα. 2006. Το καλυτερο ΤΝ πανελ εβερ, μονο για παιχνιδι from dusk till dawn. Για να τα συμαζεψουμε, glossy οθονες δεν υπαρχουν. Μονο τηλεορασεις και κατι λιγα μονιτορ για ειδικες καταστασεις. Τωρα εχουν αρχισει παλι γτ τις ζητανε καποιοι. Δεν νομιζω να παει και τοσο καλα αυτο, θα καταλαβουν και αυτοι οτι ειτε βλεπεις το δωματιο σου στην οθονη ειτε εχεις λιγο ματτ η εστω ενα φιλτρο αλλοιωση εχεις και στις τρεις περιπτωσεις. διαλεγεις τι τυπο αλλοιωσης θες και παιρνεις. Η διαφορα που φαινεται στην φωτογραφια ειναι απο το πανελ, οχι απο το coating. Η LG ειναι W-oled η ASUS QD-oled. Γιαυτο τα καλυτερα λευκα της δευτερης.
  16. fatalara

    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ 4Κ MONITOR

    Οχι, δεν το λες οπως θελεις. Η οθονη σου ειναι οπως στην φωτο ναι η ου?
  17. fatalara

    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ 4Κ MONITOR

    Δεν χρειαζεται να εχεις παραθυρο. Εχεις μια μονιμη αντανακλαση του εαυτου σου και ολων των πραγματων του δωματιου μεσα στην οθονη. Εκτος και παιζεις σε σπηλια το gloss δεν κανει για τιποτα περα απο αποσταση τηλεορασης. Γιατι το ενα θεωρειται κακο και το αλλο οχι δεν μπορω να καταλαβω. Δεν κοβει φωτεινοτητα. Λιγο τα χρωματα ριχνει και αυτο αναλογα το ποσο matt ειναι.
  18. fatalara

    Console Gaming (Συζήτηση)

    Δεν καταλαβαινω που μπερδευεσαι. Το λεει ξεκαθαρα. Με 10% δεν θα δεις διαφορα παρα μονο σε σταθεροτητα. Απο εκει και μετα πιστευει οτι με τις υπολοιπες τεχνολογιες που θα μπουν θα μπορεσεις να παιζεις αξιοπρεπως αλλα παλι στα 30 fps. Και οι devs για τα 30fps μιλανε, αυτος ειναι ο στοχος ολων των καινουργιων παιχνιδιων. Τους ειναι πιο ευκολο να κρατησουν αυτα τα frames σε σχεση με την προηγουμενη γενια. Τα παιχνιδια που λεει ο αλλος οτι τρεχουν με 60 fps ειναι τα remaster της προηγουμενης γενιας και αυτα που εχουν πιο απλα γραφικα η μικροτερο περιβαλλον. Το misquote που λες, εχει να κανει με το οτι χρησιμοποιουν αυτα που λενε για τοξικες κουβεντες που γινονται στα διαφορα γνωστα μεσα. Τωρα, πως βγαινει το αντιθετο που λες δεν ξερω.
  19. fatalara

    Console Gaming (Συζήτηση)

    Είναι γνωστό ότι το πρόβλημα είναι ο Ζεν 2, δεν είναι κάτι καινούργιο. Η κουβέντα ξεκίνησε ξανά γιατί το pro τελικά δεν αλλάζει κάτι σε αυτόν τον τομεα και απλώς δίνει ένα mode που πάει το cpu από 3,5 στα 3,8 κόβοντας 1-2% από την gpu. Θα έχει λίγο καλύτερη συμπεριφορά στα cpu limited παιχνίδια και τελος. Πώς είναι το πρόβλημα ο χρήστης; Για μένα πρέπει να βγει καινούργιο hardware και από Σόνυ και από Microsoft. Έχει ξεπεραστεί πολύ πιο γρήγορα από άλλες γενιές.
  20. fatalara

    Console Gaming (Συζήτηση)

    Γιαυτο εχουμε γεμισει remaster. Ο Ζεν 2 δεν παει βημα και οτι καινουργιο τολμησει να βγει απλα δεν...
  21. fatalara

    Dragon’s Dogma 2

    25-30 fps max.
  22. fatalara

    Epic Games Store

    Εγω σαν επιχειρηματιας αυτην την λογικη δεν την καταλαβαινω. Επειδη καποιος, κανει καλυτερη δουλεια απο τους υπολοιπους και εχει κερδισει το μεριδιο του στην αγορα, πρεπει να παμε να κλαφτουμε στις αρχες για να τον αναγκασουν να κανει αλλαγες προς οφελος αλλων??? Και πως ξερεις οτι ακομα και αν γινει αυτο ο κοσμος θα παει προς τους αλλους. Η πραγματικοτητα αλλα δειχνει. Αυτο ειναι ο δουρειος ιππος. Αυτο ειναι η πραγματικοτητα. Θελουν να ειναι ελευθεροι να ανεβασουν τις τιμες και γενικα να κανουν οτι θελουν μεχρι να αρχισει η αγορα να μην ανταποκρινεται.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.