navaho7 Ιούλιος 22 #21 Ιούλιος 22 On 12/6/2025 at 3:26 ΜΜ, το μέλος navaho7 έγραψε: Κι αν τελικά πάει κάποιος για το Steam OS, γιατί να πάρει Steam Deck Κι όχι το Lenovo Legion GO S;
sotiris Ιούλιος 24 Author #22 Ιούλιος 24 Κοιτάζοντας λίγο περισσότερο τις επιλογές στρέφομαι στο να δοκιμάσω το Switch Lite. Το βρίσκω καινούριο αρκετά φτηνό (έχει τώρα το εδώ πολυκατάστημα μια προσφορά στα 160 ευρω/φράγκα καινούριο με 1 παιχνίδι, sd και θήκη), είναι ακριβώς ό,τι ψάχνω από άποψη διαστάσεων (μικρό) και έχει ικανοποιητική διάρκεια μπαταρίας (3+ ώρες). Επίσης, υπάρχουν αρκετά mods οπότε μπορείς να κάνεις διάφορα όπως αλλαγή οθόνης με oled και αλλαγή μπαταρίας, και θεωρώ είναι από τα πιο ελαφριά και μικρά για να μη σε απασχολεί τόσο να το κουβαλάς. Επίσης μπορεί να γίνει jailbreak οπότε λύνεται και το πρόβλημα των παιχνιδιών. Επίσης το να δώσω 10-20 ευρώ για 4-5 παιχνίδια δεν με πειράζει (δλδ 50-100 ευρώ), οπότε είναι κι αυτό μια λύση μέχρι να ασχοληθώ με jailbreak. Μετά είναι το Switch Oled (το 2 ούτε καν, πίνει την μπαταρία στο δίωρο) και το Steam Deck με OLED. Και τα 2 όμως είναι πιο μεγάλα οπότε δεν είμαι σίγουρος ότι έχει νόημα για μένα. Επίσης το κόστος για κάτι τέτοιο είναι αρκετά μεγάλο (δεν μπορώ να δικαιολογήσω το Steam Deck, έχω ultra portable laptop οπότε μπορώ να παίξω και εκεί με 0 ευρώ κόστος).
sotiris Τρίτη at 08:17 μμ Author #23 Τρίτη at 08:17 μμ Δεν πρόλαβα τελικά να το δοκιμάσω, οπότε πήγα σε πιο κλασσικές λύσεις για να μη βαριέμαι στα ταξίδια μου. κόστος 4 ευρώ οι μπαταρίες από το περίπτερο που πήρα 5:30 το πρωί πριν πάω αεροδρόμιο. Το βάζεις μπροστά, παίζει όπως πριν 33 χρόνια που το αγόρασα. ΟΚ, κολάει λίγο το start, θα το ανοίξω κάποια στιγμή να καθαρίσω την πλακέτα. Συνειδητοποιείς ότι less is more. Ούτε άγχος με το που θα φορτίσει (με τις μπαταρίες του βγάζει περισσότερο από όσο αντέχουν πλέον τα χέρια μου να πατάνε κουμπάκια), ούτε θέμα με το αν βλέπεις την οθόνη (ανάβεις το φωτάκι του αεροπλάνου για διάβασμα και φαίνεται μια χαρά). Είχα αυτό και f1 race, οκ f1 race δεν παίζεται πλέον αλλά το tetris είναι κλασσική αξία και θα παίζεται πάντα. Το Switch Lite το βρήκα μεταχειρισμένο στα 100 που το έψαχνα οπότε θα το πάρω σύντομα κι αυτό για να το αναβαθμίσω με oled οθόνες κλπ. 5 1
Jbelsan 21 ώρες πριν #24 21 ώρες πριν 15 ώρες πριν, το μέλος sotiris έγραψε: κόστος 4 ευρώ οι μπαταρίες από το περίπτερο που πήρα 5:30 το πρωί πριν πάω αεροδρόμιο. Το βάζεις μπροστά, παίζει όπως πριν 33 χρόνια που το αγόρασα. ΟΚ, κολάει λίγο το start, θα το ανοίξω κάποια στιγμή να καθαρίσω την πλακέτα. Πλήρης επισκόπηση των παιχνιδιών και των παραλλαγών μπορείτε να βρείτε εδώ Συνειδητοποιείς ότι less is more. Ούτε άγχος με το που θα φορτίσει (με τις μπαταρίες του βγάζει περισσότερο από όσο αντέχουν πλέον τα χέρια μου να πατάνε κουμπάκια), ούτε θέμα με το αν βλέπεις την οθόνη (ανάβεις το φωτάκι του αεροπλάνου για διάβασμα και φαίνεται μια χαρά). Είχα αυτό και f1 race, οκ f1 race δεν παίζεται πλέον αλλά το tetris είναι κλασσική αξία και θα παίζεται πάντα. Το Switch Lite το βρήκα μεταχειρισμένο στα 100 που το έψαχνα οπότε θα το πάρω σύντομα κι αυτό για να το αναβαθμίσω με oled οθόνες κλπ. Έχω ακόμα κάπου έναν Game Boy Color, δουλεύει κι αυτός με μπαταρίες, μόνο που η οθόνη έχει θαμπώσει λίγο.
Recommended Posts