def Δημοσιεύτηκε 3 ώρες πριν #1 Δημοσιεύτηκε 3 ώρες πριν Συνδεσα τα G5000 edifer με την κάρτα ηχου AE-9 blaster με την οπτικη ινα που είχαν τα ηχεια στο κουτί . Ψαχνω κατι πολυ καλύτερο μεχρι 100 ευρο και μεχρι 1 μέτρο. Αν καποιος γνωρίζει ας μου πει την γνώμη του.
def 2 ώρες πριν Author #3 2 ώρες πριν 20 λεπτά πριν, το μέλος slalom έγραψε: Τι προβλημα σου παρουσιαζει? Κανένα απλα η οπτικη ινα ειναι της πλακας.
acct 2 ώρες πριν #4 2 ώρες πριν 3 minutes ago, def said: Κανένα απλα η οπτικη ινα ειναι της πλακας. Το καλό με τις οπτικές είναι ότι οι "καλές" και οι "της πλάκας" κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά.
def 2 ώρες πριν Author #5 2 ώρες πριν 2 λεπτά πριν, το μέλος acct έγραψε: Το καλό με τις οπτικές είναι ότι οι "καλές" και οι "της πλάκας" κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά. Οποτε παιζει ρόλο το hardware 1
panoc 55 λεπτά πριν #6 55 λεπτά πριν απο τη στιγμη που τα συνδεσες με οπτικη εινα, το μονο που εχει σημασια ειναι το hardware των ηχειων. οτιδηποτε αφορα τα προηγμενα dac της ΑΕ(δε χρησιμιμοποιουνται, και η μονη χρηση της ειναι να παιζεις με το eq της. πρακτικα θα ειχες το ιδιο ακοστικο αποτελεσμα εαν συνδεες τα ηχεια με την οπτικη της μητρικης (εαν εχει) η μιας καρτας του 10ευρου.
def 14 λεπτά πριν Author #7 14 λεπτά πριν 39 λεπτά πριν, το μέλος panoc έγραψε: απο τη στιγμη που τα συνδεσες με οπτικη εινα, το μονο που εχει σημασια ειναι το hardware των ηχειων. οτιδηποτε αφορα τα προηγμενα dac της ΑΕ(δε χρησιμιμοποιουνται, και η μονη χρηση της ειναι να παιζεις με το eq της. πρακτικα θα ειχες το ιδιο ακοστικο αποτελεσμα εαν συνδεες τα ηχεια με την οπτικη της μητρικης (εαν εχει) η μιας καρτας του 10ευρου. Παντος αυτο που παρατηρησα ειναι οτι συνδέοντάς τα με οπτικη ινα , στο software δεν με αφήνει να κάνω τιποτε.Καμία επιλογη. Να φταει που το εχω με οπτικη ινα?
panoc 7 λεπτά πριν #8 7 λεπτά πριν 1 λεπτό πριν, το μέλος def έγραψε: Παντος αυτο που παρατηρησα ειναι οτι συνδέοντάς τα με οπτικη ινα , στο software δεν με αφήνει να κάνω τιποτε.Καμία επιλογη. Να φταει που το εχω με οπτικη ινα? Ε λογικο ειναι, η οπτικη ειναι απλα μεταφερει αυτουσιο το ψηφιακο σημα και η επεξεργασια γινεται απο το δεκτη του σηματος. Καποιες καρτες μπορουν να κανουν eq πριν στειλουν το σημα στην οπτικη τους καποιες δε το κανουν. Σκεψουν την οπτικη σα να ηταν usb, ενα ειχε ενα usb hub η καρτα ηχου και πανω του να εβαζες μια usb καρτα ηχου. E το "σημα" θα πηγαινε μεσω usb στην εξωτερικη καρτα ηχου παρακαμπτωντας την AE. Αλλα δεν εχει σημασια. Με συνδεση οπτικης παρακαμπεις το dac της καρτας και η μετατροπη απο ψηφιακο σε αναλογικο γινεται απο το dac των g5000. Ειμαι απολυτα σιγουρος οτι το dac της ΑΕ ειναι ανωτερο απο αυτο των edifier παντως.
Recommended Posts