panos 12 Δημοσιεύτηκε 1 ώρα πριν #1 Δημοσιεύτηκε 1 ώρα πριν (edited) Καλησπέρα παιδιά, έχω μια τιμονιερα την logitech g29 και πως πήγα εχτές να συνδέσω ένα woofer ακούμπησα το μάγουλο μου πάνω στα πεντάλ τα μεταλλικά η τιμονιερα ήτανε μόνο στην πρίζα χωρίς να την έχω και στον υπολογιστή συνδεδεμένη με usb και άρχισε να καίει στο πρόσωπο έβαλα ένα δοκιμαστικό και είδα ότι ανάβει όταν ακουμπάω τα πεντάλ και ανάβει επίσης και όταν ακουμπάω το μεταλλικό usb της τιμονιερας, παρατήρησα και ο εκτυπωτής που έχει μετασχηματιστή και εκεί ανάβει το δοκιμαστικό όταν ακουμπάω το μεταλλικό του usb δοκίμασα και άλλες πρίζες άλλα κάνει το ίδιο. Η πρίζα που είναι συνδεδεμένα όλα αυτά είναι γειωμένη κανονικά και είχα φωνάξει και ηλεκτρολόγο και είχε βάλει γείωση στην πρίζα μέχρι τον πίνακα στις άλλες πρίζες επίσης έχει γείωση, μήπως είναι φυσιολογικά όλα αυτά; Γιατί για να λειτουργήσει η γείωση πρέπει να είναι σούκο πρίζες αυτές είναι απλές φις και είναι με εξωτερικό τροφοδοτικό μετασχηματιστής και ο εκτυπωτής και η τιμονιερα Έγινε επεξεργασία 1 ώρα πριν από panos 12
Recommended Posts