fits79 Δημοσιεύτηκε 19 ώρες πριν #1 Δημοσιεύτηκε 19 ώρες πριν Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα πρόγραμμα(Αν είναι δυνατόν δωρεάν) με το οποίο να μπορώ να διαλέγω πολλά αρχεία σε ένα φάκελο(Με υποφακελους ή όχι) για να κάνει μετονομασία π.χ.: Όλων των Ελληνικών αρχείων σε Greeklish Να αλλάζει τις επεκτάσεις όλων των αρχείο σε μια συγκεκριμένη. Και να υπάρχει και η δυνατότητα αν δεν μ' αρέσει το αποτέλεσμα να το αναιρέσω ή να μου δίνει μια εικόνα πως θα είναι τα αρχεία μετά την αλλαγή. Και αλλά τέτοιου είδους σκηνικά. Είχα δοκιμάσει παλιότερα το magic file renamer αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλαγή επέκτασης πολλών αρχείων.
acct 18 ώρες πριν #2 18 ώρες πριν Bulk Rename Utility - Free File Renaming Software WWW.BULKRENAMEUTILITY.CO.UK Bulk Rename Utility: Free File Rename Utility for Windows. Bulk Rename Utility allows you to easily batch rename files and folders... Advanced Renamer - Windows and macOS - Batch file renaming WWW.ADVANCEDRENAMER.COM Batch file renamer for Windows and macOS. Rename music, videos, images, and documents quickly and easily with this powerful... ReNamer « Products « den4b.com WWW.DEN4B.COM
fits79 10 ώρες πριν Author #3 10 ώρες πριν Ποιο από αυτά μπορεί να κάνει μετατροπή των Ελληνικών ονομάτων σε Greeklish?
acct 7 ώρες πριν #4 7 ώρες πριν Τουλάχιστον τα δύο πρώτα, αλλά νομίζω και τα τρία. Θα πρέπει όμως να κάτσεις να διαβάσεις τις λειτουργίες του για το πώς γίνεται.
Recommended Posts