YDinopoulos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 Δεν ξέρω πως λέγεται στα Ελληνικά ,αλλα εξω το λενε Hex Socket Spring Ball Plunger. Το ψάχνω Ελλάδα γιατί απο aliexpress θέλει 2.5 εβδομάδες. Ψάχνω Μ5 με μήκος 10 η 12 mm.... (η μια πλευρά έχει ελατήριο/μπιλια)
Ignatios Σεπτέμβριος 26 #2 Σεπτέμβριος 26 Δες σε αυτόν Αρχική WWW.MEK.COM.GR Η εταιρεία " ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΤΣΕΡΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. “ ΜΕΚ “ ιδρύθηκε το έτος 1975. Από τότε εξειδικεύεται στην προώθηση... Γενικά όπου έχει υλικά για καλούπια. Είμαι 99% σίγουρος ότι θα έχει. Η Fibro πρέπει να έχει τέτοια. https://www.mek.com.gr/el/products/koptiko-kaloypi/item/download/166_9dbdc934842405013d8f4fda03df38fd.html 1
YDinopoulos Σεπτέμβριος 26 Author #3 Σεπτέμβριος 26 6 ώρες πριν, το μέλος Ignatios έγραψε: Δες σε αυτόν Αρχική WWW.MEK.COM.GR Η εταιρεία " ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΤΣΕΡΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. “ ΜΕΚ “ ιδρύθηκε το έτος 1975. Από τότε εξειδικεύεται στην προώθηση... Γενικά όπου έχει υλικά για καλούπια. Είμαι 99% σίγουρος ότι θα έχει. Η Fibro πρέπει να έχει τέτοια. https://www.mek.com.gr/el/products/koptiko-kaloypi/item/download/166_9dbdc934842405013d8f4fda03df38fd.html Εστειλα σε 12 μαγαζια email. Ο μονος που ειχε ηταν αυτος! Θενκς !!!! 1 1
YDinopoulos Σεπτέμβριος 26 Author #5 Σεπτέμβριος 26 To throttle Μου εχει ενα slider για flaps αεροπλανου. Θελω οταν ειναι στην μεση, να το νοιωθω. Βρηκα καποιον που εχει φτιαξει κατι και η περιεργη βιδα, μπαινει στο πρασινο (η μπιλια κατω) Για το γκρι κομματι ακριβως απο κατω, υπαρχει σε διαφορες εκδοσεις με 1/2/3/4 αυλακια (detents) αναλογα το αεροπλανο/χρηση κλπ Ετσι ΘΑ γινει (εχω ιδιο μοντελο throtle - Virpil MongoosT-50CM3 ) 1 1
karmen1983 Σεπτέμβριος 27 #7 Σεπτέμβριος 27 Μπίλια ολίσθησης λέγεται κ παίρνει ουσιαστικά τα μποσικα. Με ένα Google με αυτόν τον όρο θα βρεις σε αρκετούς τύπους κ μαγαζιά. Από είδη αέρα μέχρι είδη κιγκαλερίας, επιπλοποιίας κλπ 5
Recommended Posts