Jump to content

Ignatios

Premium Members
  • Posts

    713
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Ignatios

  1. Ignatios

    Αυτοκίνηση

    Αν σας αρέσουν αυτά δείτε και το παρακάτω. Λίγο ακριβό αλλά και πάλι VW
  2. Ignatios

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Εκτός από μένα; Δεν έχω πετύχει κάποιον. Αλλά δεν πιάνουμε και κουβέντα. Πέφτουν οι σφαίρες σαν το χαλάζι... Όταν είναι σε έκπτωση είναι πολύ καλή η τιμή του.
  3. Ignatios

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Σχεδόν κάθε μέρα, κάθε απόγευμα τουλάχιστον, έχει αρκετούς ώστε να βγαίνει team death match. Άφησε το να ψάχνει για παιχνίδι και όταν τελειώσει αυτό που είναι σε εξέλιξη θα σε βάλει, εκτός αν είσαι άτυχος και είναι γεμάτο. Πράγμα σπάνιο. Εγώ αρκετές φορές παίζω αλλά τώρα μπάρμπας 42 χρονών με τα πιτσιρίκια και κάτι τύπους level 400 τρώω άπειρο ξύλο. Αν θες κάνε με add είμαι στο steam σαν Ignatios Έχει και κάτι chat αλλά εκεί απλά γκρινιάζουνε γιατί δεν παίζει κανείς...
  4. Ignatios

    Αυτοκίνηση

    Σε Insignia 4x4 220hp ~1,9 ton Dunlop Sport Maxx RT2 Έχω δοκιμάσει και sport contact και σε άλλο αυτοκίνητο και brιdgestone. Το Dunlop είναι φοβερό, μαλακό, ζεστένεται πάρα πολύ γρήγορα, δεν σπάει η πρόσφυση σχεδόν ποτέ και δεν λέει να παιθάνει ούτε μετά απο 30 και 40 χιλ. χλμ, τα αλλάζω επειδή περνάει ο καιρός. Το χειμώνα φοράω χειμερινά οπότε δεν έχω άποψη.
  5. Ignatios

    Ξαφνικό πρόβλημα εκκίνησης!

    Με κλειστό θερμοσίφωνα δοκίμασες ; Άσχετα με τη πλάκα καλά ξεμπερδέματα.
  6. explorer patcher για τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα. Post No 8 σε αυτό το θέμα.
  7. Ignatios

    Αποτελέσματα: Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2022!

    Καλές γιορτές σε όλους με υγεία! Πάντα χαίρομαι με τους διαγωνισμούς του lab. Έστειλα και 'γω το e-mail μου.
  8. Ignatios

    Anno 1800

    Από που αντλείς τιμές; Όντως με ενδιαφέρει. Μιλάμε για κλειδιά που ενεργοποιούνται στο steam; Το παιχνίδι τώρα μπήκε εκεί και υπάρχουν κάποιοι δυστυχείς που το είχαν προπληρώσει (το 2019) και το πήραν τώρα. Αν το παιχνίδι το αγόραζες το 2019 και κάθε φορά που έβγαινε ένα dlc το αγόραζες σίγουρα θα είχες δώσε πάνω από 200 ευρώ. Η UBI είναι μεγάλη απάτη και τα λεφτάκια μου δεν τους τα χαρίζω. Για 50 ευρώ δεν το συζητάμε καν. Οι ώρες που θα περάσεις με ένα τέτοιο παιχνίδι αξίζουν και παραπάνω. Απλά όχι τόσο παραπάνω κατά τη γνώμη μου.
  9. Ignatios

    Anno 1800

    Έχω παίξει και έχω αγοράσει το 1404, 2070 και 2205 με τα expansion, που αν θυμάμαι καλά ήταν ένα κάθε φορά. Εγώ δεν γουστάρω να γίνω το πουτ@νάκι κανενός να μου τον φοράει τρείς και λίγο... Κανένα παιχνίδι δεν αξίζει τόσα, εκτός και αν δεν κάνεις τίποτα άλλο εκτός απο να παίζεις ή τέλος πάντων αν έχεις τα τρελά φράγκα. Μου το έδωσε ο "θείος" μου αλλά ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει, εκτός απο κάτι open beta κλπ. Πλέον δεν έχω και τόσο χρόνο για παιχνίδια.
  10. Ignatios

    Προς κατόχους 5800Χ...

    AMD Ryzen 7 5800X @ 4548.94 MHz - CPU-Z VALIDATOR VALID.X86.FR [ti85h6] Validated Dump by Anonymous (2022-05-23 16:18:17) - MB: Asus ROG STRIX X570-F GAMING - RAM: 32768 MB Όλα default, (ή όπως τα έβαλε η ΜΒ), μόνο το xmp προφίλ στις μνήμες έβαλα.
  11. Ignatios

    Hiss noise κατα τη διαρκεια παιχνιδιου

    Ναι, χύμα στο γραφείο. Έτσι ξεκινάει κάθε καλό στήσιμο
  12. Ignatios

    Hiss noise κατα τη διαρκεια παιχνιδιου

    Αφού δεν έχεις αλλάξει κουτί ίσως είναι το κουτί. Κάποια μικρή διαρροή απο κάπου. Μπορείς να δοκιμάσεις να στήσεις εκτός κουτιού.
  13. Ignatios

    Οι αγορές μας..!!

    Μεγεία η κάρτα, να τη χαίρεσαι. Εγώ βέβαια θα προτιμούσα φωτογραφίες απο την έκρηξη...
  14. Ignatios

    Που βρισκω drivers;

    Υπάρχει ένας "μπακάλικος" τρόπος που μου έχει λύσει παρόμοιο πρόβλημα. Βάλε τα windows χειροκίνητα να ψάξουν για driver στον φάκελο που έχεις τους drivers που έχεις κατεβάσει. Σε 'μένα δούλεψες πολλές φορές για παρόμοιο driver.
  15. Ignatios

    Το απόλυτο Ultrawide?

    Αν δεν κάνω λάθος 2χ27" είναι όντως 49" αλλά οχι 21:9
  16. Ignatios

    Πρόβλημα με εφαρμογή Olympia Electronics Θερμοστάτη

    Δοκίμασα αυτές που αναφέρεις και το Mi Home αλλά καμιά δεν αναγνωρίζει το QR code. Μάλλον δεν είναι smart και χρησημοποιεί κάποιον server της Olympia .?
  17. Ignatios

    Πρόβλημα με εφαρμογή Olympia Electronics Θερμοστάτη

    Για τον ίδιο λόγο άλλξα και 'γω.
  18. Ignatios

    Πρόβλημα με εφαρμογή Olympia Electronics Θερμοστάτη

    Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα.... Ποτέ δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο σαν εφαρμογή, για παράδειγμα αν ήθελες να προγραμματίσεις εβδομαδιαίο πρόγραμμα έπρεπε να το κάνεις απο το θερμοστάτη, αλλά δούλευε. Πλέον ανοίγει αλλά μόλις πας να πειράξεις κάτι σε πετάει κατευθείαν έξω. Αν διαβάσεις και στο google play τα ίδια λένε. Περιμένουμε μπας και το φτιάξουν...
  19. Ignatios

    Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)

    Ένα αριστούργημα που δεν θες να ξαναδείς ποτέ...
  20. Ignatios

    Android YouTube διακοπή διαφημίσεων

    Εγώ παρακολουθώ μέσω brave και τις κόβει... δεν ξέρω πως γίνετε. Και σε σταθερό και σε κινητό.
  21. Ignatios

    Ποτε θα γίνω μάνα εγώ; (ParentLab)

    Συμφωνώ για το φθηνότερο. Και 'μεις κάναμε ωραίες βόλτες με τις βοηθητικές. Απλά αν μάθει από μικρό στην ισορροπία δεν θα έχεις μια λίγο δύσκολη μεταβατική περίοδο.
  22. Ignatios

    Ποτε θα γίνω μάνα εγώ; (ParentLab)

    Να πάρετε πόδηλατο ισορροπίας. Μη πάρετε ποτέ ποδήλατο με βοηθητικές. Εμείς είμαστε 7 και 9 χρονών και έχουμε αλλάξει τέσσερα ποδήλατα μέχρι τώρα. Το σκεπτικό οτι θα βγάλω τις βοηθητικές και θα με πάει το ποδήλατο πιο πολλά χρόνια δεν παίζει γιατί τα παιδιά ψηλώνουν . Με το ισορροπίας θα μάθει ισορροπία και δεν θα τυρανιέστε οταν θα θέλετε να βγάλετε τις βοηθητικές. Αλλιώς να παραμείνετε με το τρίκυκλο.
  23. Ignatios

    Ανταπτορας για σπειρωμα ?

    Κάνει αν τα ψυγεία σου έχουν σπείρωμα θηλυκό 1/2" και τα ρακόρ σου αρσενικό 1/4" (που λογικά έτσι είναι)
  24. Ναι είναι. Πάρα πολύ καλος!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.