icy20 5 ώρες πριν Author #41 5 ώρες πριν 1 ώρα πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Αυτο που ειπε ο απο πανω η αλλιως. Ενα κλικ για το itunes, ενα για την συσκευη, ενα για το sharing, ενα το app και drag n drop το αρχειο. Το ιδιο οταν θες να βαλεις κατι μεσα. Οι φωτογραφιες που λες δεν χρειαζεται itunes για να τις βγαλεις απλα πας στον φακελο και τις βγαζεις. Οι φακελοι ειναι ανα μερα. Γιαυτο δεν βρισκεις ολες τις φωτο. Ανα μήνα ειναι οχι μερα νομιζω. Εκτος αν βγαζεις εκατονταδες τη μερα. Δεν γινεται να εχω σε ολα τα PC που θελω να βαζω αρχεια itunes. Και καπου εκει καταλαβαινεις γιατι δεν προκειται ΠΟΤΕ να δωσω ουτε σεντ σε αυτη την εταιρια.
BloodMage 5 ώρες πριν #42 5 ώρες πριν 13 λεπτά πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Και καπου εκει καταλαβαινεις γιατι δεν προκειται ΠΟΤΕ να δωσω ουτε σεντ σε αυτη την εταιρια. ειναι πολλοι οι λογοι.
fatalara 3 ώρες πριν #43 3 ώρες πριν (edited) 1 ώρα πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: ειναι πολλοι οι λογοι. Θες να βαζεις ringtone και να αλλαζεις τα εικονιδια ε? Έγινε επεξεργασία 3 ώρες πριν από fatalara
BloodMage 3 ώρες πριν #44 3 ώρες πριν 5 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Θες να βαζεις ringtone και να αλλαζεις τα εικονιδια ε? ουτε καν
fatalara 3 ώρες πριν #45 3 ώρες πριν 13 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: ουτε καν Αρα δεν υπαρχει λογος. Παμε παρακατω. 1
BloodMage 3 ώρες πριν #46 3 ώρες πριν 3 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Αρα δεν υπαρχει λογος. Παμε παρακατω. εγω εχω παει ηδη παρακατω εσυ παραμενεις στο μηλο
fatalara 3 ώρες πριν #47 3 ώρες πριν 6 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: εγω εχω παει ηδη παρακατω εσυ παραμενεις στο μηλο Παντου παω. Παντα γυριζω πισω γιατι απλα δεν. Αλλα απο ατομο που θα εδινε λεφτα για Toyota Yaris GR δεν περιμενω τιποτα αλλο. 1
BloodMage 3 ώρες πριν #48 3 ώρες πριν 5 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Αλλα απο ατομο που θα εδινε λεφτα για Toyota Yaris GR πανω απο 30κ δεν θα εδινα. το εχω πει, μονο ματαχειρο και απο γερμανια θα το επαιρνα
fatalara 3 ώρες πριν #49 3 ώρες πριν 5 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: πανω απο 30κ δεν θα εδινα. το εχω πει, μονο ματαχειρο και απο γερμανια θα το επαιρνα Πασο. 1
Recommended Posts