Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αυτή τι στιγμή ο υπολογιστής μου φοράει αυτά:

Επεξεργαστής (CPU): Intel Core i5-4460 @ 3.20GHz (4 πυρήνες / 4 threads).

Μητρική (Motherboard): Gigabyte H97 Series (Socket LGA 1150).

Μνήμη (RAM): 8GB DDR3.

Κάρτα Γραφικών (GPU): NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti.

Κύριος Δίσκος (C:): Μηχανικός σκληρός δίσκος (HDD).

Τροφοδοτικό (PSU): Corsair CX600M (600 Watt, Semi-Modular)

και μου πρότειναν αυτα 

Νέος Επεξεργαστής: AMD Ryzen 5 5600 (6 πυρήνες / 12 threads).

Νέα Μητρική: Gigabyte B550M DS3H (Socket AM4).

Νέα Μνήμη RAM: 16GB DDR4 3200MHz (Σετ 2x8GB για Dual Channel).

Νέος Δίσκος (SSD): 1TB NVMe M.2 PCIe 4.0 (π.χ. Kingston NV2 ή Crucial P3 Plus).

επειδή είμαι άσχετος , πιστεύετε αυτα ειναι εντάξει για μια κανονική προς μετρίου βαθμού δυσκολίας χρήση για δουλεία και ενα τίμιο gaming όχι κατι τρελο και επαγγελματικο. 

Στην ουσια ρωτάω αν αυτα που μου προτειναν αξιζουν τα λεφτά μου και θα με ικανοποιούν, ή με λιγοτερα ή με λιγο περισότερα χρήματα μπορω να κάνω ενα πολύ καλύτερο σύστημα 

Καλημέρα!

Εμπειρικά μιλώντας σε επαφή με αρκετές Β550 της Gigabyte θα έλεγα μακρυά. 

Δεν ξέρω γιατί αλλά σε πάνω από τα μισά μηχανάκια που έχω στήσει έβγαιναν προβληματικές οι μητρικές.

Ίσως να έτυχαν...

Κατά τ' άλλα συμφωνώ με YDinopoulos!

Αν θες μια μικρη αλλαγη,  δες πρωτα εναν M2 δισκο η/και μια cpu με 6/8 physical cores και πανω. Και υστερα καμια nvidia 1650.

Το σετ που σου ειπαν, κακο ΔΕΝ ειναι, αλλα η B550M ειναι meh σειρα. Δες σε aorus elite B550 v2. Εχω στησει εκει fileserver στο σπιτι μου και δουλευει 24/7 καπου 3.5 χρονια. καπου ειχα  διαβασει τοοοοοοοτε οτι αλλαξαν αρκετα στο pcb και την επελεξα.

(Αν θες εχω RTX 3050 που θα παιξε και καλα με οτι στησεις. υπαρχει και αγγελια :p )

2 ώρες πριν, το μέλος vasilis bekas έγραψε:

επειδή είμαι άσχετος , πιστεύετε αυτα ειναι εντάξει για μια κανονική προς μετρίου βαθμού δυσκολίας χρήση για δουλεία και ενα τίμιο gaming όχι κατι τρελο και επαγγελματικο. 

Στην ουσια ρωτάω αν αυτα που μου προτειναν αξιζουν τα λεφτά μου και θα με ικανοποιούν, ή με λιγοτερα ή με λιγο περισότερα χρήματα μπορω να κάνω ενα πολύ καλύτερο σύστημα 

Για να σου απαντησει καποιος στην ερώτηση αυτη θα πρεπει να μας πεις για τι είδους χρήση προοριζεται. Τι εφαρμογες και παιχνιδια σκοπευεις να τρέξεις και με τι αναλυση, και ποσα fps ζητας