skepasti21 Δημοσιεύτηκε 1 ώρα πριν #1 Δημοσιεύτηκε 1 ώρα πριν Γεια σας , έχω τουρκικό Apple ID και μέσω αυτού ειχα, όπως φαίνεται η δουλειά, το YouTube Premium, στις 26 Ιουλίου κάτι παίχτηκε και άλλαξε η πολιτική χρέωσης και σήμερα που πήγα να το ξανά ενεργοποιήσω μου ζητάει Τουρκική χρεωστική κάρτα ή τουρκικό αριθμό κινητού τηλεφώνου. Εγώ πιστεύοντας ότι έχει τελειώσει το balance στο iTunes, χωρίς να δω (ναι το έκανα!) πήγα και αγόρασα από eneba 2 1000αρες δώρο κάρτες σε τουρκικές λίρες αξίας 40€, τις άνοιξα κανονικά ο χαζός μη μπορώντας τώρα να τις επιστρέψω στην eneba, τις πέρασα κανονικά στο balance και τώρα πλέον έχω 2000 ΤRY+ 800 TRY που είχα πριν! Δεν έχω Τουρκικό αριθμό κινητού τηλεφώνου η τουρκική χρεωστική κάρτα. Παρακαλώ την βοήθεια σας να μην μείνουν τα χρήματα μου εγκλωβισμένα. Σας ευχαριστώ.
fatalara 20 λεπτά πριν #2 20 λεπτά πριν Security Verification DISCUSSIONS.APPLE.COM Security verification page to protect against malicious bots. 1) Γιατι εχεις τουρκικο apple id? 2) Γιατι εχεις youtube premium????????
Recommended Posts