Jump to content



Δεν δινει ρευμα στον ανεμιστηρα


SpyNet

Recommended Posts

Εχω μια Sapphire 9700pro και ξαφνικα δεν δινει ρευμα στον ανεμιστηρα της ψυχτρας. Εχει δοκιμαστει και με τη stock αλλα και με artic cooling. Ξερετε πως μπορει να διορθωθει αυτο πανω στην καρτα? Θελω η τελευταια λυση να ειναι να παιρνει τροφοδοσια απο molex.

Link to comment
Share on other sites

Για να καταλαβω..δεν δινει τροφοδοσια η μητρικη σου στο ανεμιστηρακι της καρτας?Αν ναι βαλ'το σε καποια αλλη υποδοχη με 3pin για ανεμιστηρα!Αν η τροφοδοσια του ανεμιστηρα γινεται πανω στην καρτα,τοτε να την στειλεις για αλλαγη απο εκει που την πηρες(αν εχει ακομη εγγυηση).

Link to comment
Share on other sites

Αφου λοιπον εχει προβλημα η τροφοδοσια απ'την καρτα(δεν μπορω να βοηθησω πανω σ'αυτο) και δεν μπορεις να τη στειλεις για αλλαγη παρε εναν ανεμιστηρα και συνδεσε τον να παιρνει ρευμα απο την μητρικη(ή το τροφοδοτικο).Συνηθως υπαρχει ενα 3πινο κοντα στην καρτα γραφικων στις περισσοτερες μητρικες!

EDIT:Αν εχεις πολυμετρο δες αν παιρνε ρευμα η τροφοδοσια πανω στην καρτα για να σιγουρευτεις.Περιεργο να χαλασε ετσι ξαφνικα..;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.