Jump to content



Οπτικη διαφορα ΑΤΙ 9500 με ΑΤΙ 9700 PRO


Nikos007

Recommended Posts

Επειδη προκειται να προβω σε αγορα 9700 pro μεταχειρισμενη θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Ειναι γνωστο οτι κυκλοφορουν 9500 με pcb ιδιο με αυτο της 9700pro. Η μονη διαφορα ειναι η ψυκτρα. Υπαρχει τροπος να δω αν η 9700pro ειναι μια 9500 φλασαρισμενη?

Link to comment
Share on other sites

Αν έχει αλλάξει BIOS μάλλον δε μπορείς. Αν έχει κάνει απλά softmod μπορείς να το δεις από το device manager αφού θα αναγνωρίζεται πάλι σαν 9500series.

Πάντως, νομίζω οτι η ψύκτρα είναι η ίδια. όσο για τις μνήμες εξαρτάται από την παραγωγή. Είχαν βγει πολλές διαφορετικές εκδόσεις.

Κάποιο αυτοκόλλητο μάλλον θα λέει.

Link to comment
Share on other sites

Εμφανισιακά - οπτικά - ΔΕΝ φαίνεται . Και η ψύκτρα ίδια ήταν [στην δικιά μου τουλάχιστον την 9500np 128mb L pcb ]

Kαι όπως είπε ο jimmy αν την έχει φλασάρει . Πολύ απλά είναι μια 9700pro πλέον .

Link to comment
Share on other sites

Κανονικα απο το serial number θα μπορουσε να βρεθει αμεσως. Θα ριξω μια ματια στο σιτε της gigabyte να δω αν εχει τετοια επιλογη. Επειδη το εχω χρησιμοποιησει παλαιοτερα δεν ξερω τωρα τι γινεται το ειχε η maxtor επιλογη στο site της να σου λεει μοντελο με το s/n

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.