Jump to content



Πρόβλημα με 6800 Ultra


Alucard

Recommended Posts

Μόλις επέστρεψα από φορμάρισμα(του πισι) και εγκαθιστώντας τους ανάλογους οδηγούς ανακάλυψα ότι η κάρτα γραφικών δέν τρέχει όσο θα έπρεπε. Στην αρχή μου έβγαλε ένα παράθυρο λέγοντας κάτι για μη επαρκή τάση ρεύματος. Δέν πιστευω να έχω τέτοιο πρόβλημα. Ανοίγοντς τα coolbits sto control panel βρήκα ότι η κάρτα είχε χρονισμένο το GPU στα 200 και τις RAM sta 0(!!!!). Επειδή δέν το πολυπίστεψα άνοιξα το Rivetuner και μουέδειξε ότι το GPU έτρεχε στα 200 και οι RAM στα 600. Μήπως ξέρετε κάτι για αυτό το θέμα. Παρεπιπτόντως τα προβλήματα ξεκίνησαν αφού άλλαξα τις RAM από Kingston σε Mushkin(τις μπλέ).

Πάρτε και τα specs μήπως φταίει κάτι από αυτά.

Mobo: IC7

CPU: P4 2.4 O.C'd @ 3.3

RAM: Mushkin blue DDR 2x512 @400 Mhz

GFX: BFG 6800 Ultra OC

Τροφο: Be quiet 540W

Υ.Γ. Παρόλο το χαμηλό χρονισμό της κάρτας το Heatsink από πίσω είναι αρκετά θερμό και βγαίνει σχετικά ζεστός αέρας από το ανεμιστιράκι του....

Link to comment
Share on other sites

Σε μερικες Ultra εχουν παρατηρηθει τετοιου ειδους προβληματα οταν αλλαζουν τα clocks απο 2d σε 3d. Δοκιμασε με καποιο προγραμματακι πχ Riva Tuner να εχεις μονιμα ενεργοποιημενο το 3d clock mode.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.