Jump to content



ASUS X800XT problem's


stratos1978

Recommended Posts

Βρε παιδια δεν ξερω αν πραγματικα με "κυνηγαει" η τυχη μου αλλα πριν ενα μηνα περιπου αγορα μια ASUS X800XT Pci-e 256MB . Λοιπον απο εντυπωσεις "μαμαει" αλλα μεσα στην βδομαδα αρχισε να μου κανει "παιχνιδια" , παραδειγμα ... με ξεπατωνε στα reboot το PC με το που φορτωνα ενα Game ( Command & Conquer Generals Zero Hour ) , αλλο παραδειγμα ...κολαγε το PC στο Pariah και στο SWAT4 και σε αλλα πολλα . Τελος παντων καταφερα εντελει να την στειλω με RMA πισω στη "μητερα" ASUS και ακομα περιμενω να λαβω την πιθανον αντικατασταση της. Ρωτω τωρα ... ειμαι ο τοσο πολυ "τυχερος" η υπαρχουν και σε αλλους κατοχους ASUS X800XT PCI-e ,τετοια "κολπακια" ?

245_l.jpg

Link to comment
Share on other sites

OCZ 520Watt ... δεν νομιζω να ειναι το τροφοδοτικο. Η αληθεια ειναι πως αυτην την στιγμη το μονο που με φοβιζει ειναι το οτι θα λαβω την καρτα απο RMA και θα μου κανει παλι τα ιδια .:cry:

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από stratos1978

Μαλλον δεν θα τα ξαναπουμε αν κανει παλι "κολπακια" η καρτα γιατι θα κανει βουτια στο ισογειο απο 28 μετρα ...ευκαιρια να δοκιμασει και το jumping

Πόλη, οδό, αριθμό και ώρα της πτώσης ΤΩΡΑ.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από FrOsT [Χθες, στις 20:35]

Πόλη, οδό, αριθμό και ώρα της πτώσης ΤΩΡΑ.

@frost

εχω πιθανοτητες να παρω το ριμπαουντ? :hehe: ειμαι λιγο κοντουλης...

Φιλε το μονο που μπορεις να κανεις τωρα ειναι να περιμενεις....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.