Jump to content



ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Κ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ


parido

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ!ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΩ ΣΤΟ PC ΕΝΩ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ BIOS ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑ WINDOWS!ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ FORMAT ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΤΙ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ.... ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ?

:toomuchne :tomato: ????? ?????

Link to comment
Share on other sites

ο σκληροσ ειναι pata(τον εβαλα σε ολεσ τισ θεσει που μπορει να μπει!και δεν εχει λειτουργικο μεσα(μαλλον) γιατι δεν ξεκινισε οταν τον εβαλα primary master). enas WD 20GB (αν θελετε ακριβωσ πιο μοντελο θα σασ πω αυριο το πρωι) τον εβαλα σε ενα pc με 98SE και ενω μου τον εδειχνε στo device manager(με ενα θαυμαστικο και σε παρενθεση(dual fifo????? ) στο mycomputer δεν τον εδειχνε και στα ΧP το ιδιο(χωρισ το θαυμαστικο). στο disk managment εβλεπα μονο τον δισκο με το λειτουργικο

Link to comment
Share on other sites

Αγγλικά XP:

Δεξί κλικ στο My Computer->Manage->Disk Management και μόλις εκεί εντοπίσεις το σκληρό σου δες αν το γράμμα που του έχει δοθεί συμπίπτει με κάποιον άλλο δίσκο και αν ναι άλλαξε το. Αν πάλι δεν το βρεις καθόλου κάνε από το device management δεξί κλικ και scan for hardware changes.

Ελληνικά XP:

Δεξί κλικ στο Ο Υπολογιστής μου->Διαχείρηση->Διαχείρηση δίσκων και μόλις εκεί εντοπίσεις το σκληρό σου δες αν το γράμμα που του έχει δοθεί συμπίπτει με κάποιον άλλο δίσκο και αν ναι άλλαξε το. Αν πάλι δεν το βρεις καθόλου κάνε από το διαχείρηση συσκευών δεξί κλικ και Ανίχνευση για αλλαγές υλικού.

Link to comment
Share on other sites

τα εχω κανει ολα αυτα. καμια αλλη ιδεα?μονο το bios update δεν εχω κανει αλλα δεν νομιζω οτι εχει νοημα γιατι τον εβαλα σε 2 διαφορετικα pc. ενα παλιο(ισωσ εκει να θελει bios update) και ενα καινουριο(με gigabyte).δεω ξερω.....:dots: :dots: :upside::p ????? ????? ????? ????? :wall: :wall: :-O :fight:

Link to comment
Share on other sites

απο οτι βλεπω αλλη βοηθεια απο εδω μεσα με τις πληροφοριες που εχουμε και με την αποσταση που μεσολαβει μεσω του φορυμ δεν παιζει..........οποτε ή πηγαινε σε καποιον τεχνικο να σου παρει τα δεδομενα να στα βαλει σε ενα σιντι και μετα τραβα του ενα φορματ να στρωσει

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

κάτι παρόμοιο και εδώ!

υπάρχει raid 0 στο πρώτο κανάλι

και προσθέτω δίσκο στο σύστημα όχι στο raid

160GB SATA Western Digital

πάω στα εργαλεία διαχείρισης πάω στο υλικο άφαντως απο παντού εκτος απο

την εικόνα που είναι τα properties του δευτερου καναλιου sata

θα τον δω ποτέ?

και αν ναι πως?

post-130-1416072081,0607_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.