Jump to content



Laptop από βιτρίνα?


Ouglas

Recommended Posts

Ήθελα να πάρω ένα λαπτοπ απο το πλαισιο αλλα λενε οτι δεν γινεται να το ανοιξουμε πριν την αγορα (για να δω αν η οθονη εχει καμμενα πιξελς) οποτε στραφηκα σε αλλα καταστηματα.

Διαβασα ομως εδω για εναν που πηγε και αγορασε λαπτοπ που ηταν σε βιτρινα με το σκεπτοκο οτι για να μην εχει βγαλει προβλημα η οθονη στιην βιτρινα τοσεσ μερεσ τοτε θα ειναι οκ. Εγω μεχρι τωρα θεωρουσα κακο να παρω λαπτοπ απο βιτρινα με την εννοια οτι ειναι σαν να παιρνεις μεταχειρισμενο (η οθονη, ισως η μπαταρια ακομα κι αν ειναι σε ΑC κλπ)

Aυτο ισχυει η' ανησυχω για το τιποτα και να παω να παρω απο βιτρινα να εχω και το κεφαλι μου ησυχο?

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω φιλαράκο,και εγώ την ίδια άποψη με σένα έχω για τα πράγματα που είναι σε βιτρίνες,όχι μόνο σε PC αλλά σε οτιδήποτε...!

Δεν ξέρω σίγουρα,αυτή είναι η άποψή μου αλλά σίγουρα η μπαταρία,θα είναι λίιιιιγο....:blink:

Υ.Γ. Καλώς όρισες στο Forum:magic:

Link to comment
Share on other sites

να ξερεις οτι εχεις ολο το δικαιωμα να δεις το προιν που αγοραζεις εκεινο την ωρα σε λειτουργεια ασχετα αν τα μαγαζια που τα πουλανε δεν το κανουν καποτε ειχα παρει απο ενα μαγαζι που πουλουσε pc ενα πανελακι και το ειχε στην βιτρινα με αποτελεσμα να λειωσουν κατι μικρα καλοδιακα που τα βαρουσε ο ηλιος φυσικα και το αλαξα

Link to comment
Share on other sites

και να συμπληρωσω οτι περα απο την οθονη που εχει πολλες ωρες λειτουργιας ,ειναι και η μπαταρια που σιγουρα θα εχει πεσει αρκετα.Ενα προιον βιτρινας δεν μπορει να πουληθει σαν καινουργιο.

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήλθες στην ομάδα και καλορίζικος. Ένα προιόν στην βιτρίνα εξαρτάται και από το διάστημα που βρίσκεται εκεί αλλά και γενικότερα από τις συνθήκες που επικρατούν στην εν λόγω βιτρίνα. Δηλαδή κατά πόσο το βλέπει ο ήλιος όλη μέρα, πόσο εκτεθημένο είναι στη σκόνη, στον αέρα και τέλος στα χέρια των περίεργων. Υπάρχουν βιτρίνες που πληρούν τις σωστές προδιαγραφές όπου τα προιόντα ακόμη και μετά από αρκετό καιρό είναι σε άριστη κατάσταση αλλά υπάρχουν και βιτρίνες που δυστυχώς κακοποιούν το προιόν. Προσωπικώς δεν με πειράζει εάν πρόκειται για προιόν της βιτρίνας αρκεί να πληρεί τις παραπάνω προυποθέσεις, διαφορετικά.......μακριά.:)

Link to comment
Share on other sites

Eγώ πιστεύω πως αν σου το δίνει σε καλή τιμή και αν σου δίνει εγγύηση τότε τι ανησυχείς το μόνο που δεν μπορείς να έχεις σαν καινούριο φυσικά είναι η μπαταρία.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.