Jump to content



outlook και block sender


kots

Recommended Posts

η ερώτηση είναι η εξής:

έχω pop3 mail account. έχω κάνει αρκετά block sender σε διάφορους spammers.

από την στιγμή που αυτός στέλνει στο σέρβερ ένα μαιλ, κι εγώ αρνούμαι να το παραλάβω, αυτό θα μένει στον σέρβερ με συνέπεια να τον φορτώνει? να τον γεμίζει?

μια ακόμη ερώτηση. έχω ένα phpbb φόρουμ, με 940 μέλη.

παίρνω κάθε μέρα πλήρες back up. είναι φυσιολογικό το μέγεθος της βάσης να φτάνει τα 240 MB?

Link to comment
Share on other sites

Για το πρώτο που λες το ειχα κανει και εγω και εχω την εντυπωση οτι πρωτα τα κατεβαζε τα μηνυματα και μετα τα εσβυνε - δεν στα εμφανιζε καθολου. Οταν μου ειχαν στειλει καποιο μεγαλο μηνυμα απο αυτα που ειχα block το καταλαβαινα απο τον χρονο που εκανε να παρει τα μαιλ μου. Μετα χρησημοποιησα το mailwasher που ειναι πολυ χαριτομενη εφαρμογη. Περνει τιτλους και αποστολεις απο τα μηνυματα που ειναι στο server και σου δινει την δυνατοτητα να τα σβησεις πριν τα κατεβασεις... Τωρα τελευταια εχω ανακαληψει (εγω και ο Κολομβος ειμαστε) οτι ολοι οι σπαμερς, σου δεινουν την δυνατοτητα να ξεγραφτεις απο την λιστα τους με καποιον τροπο (εκτος απο μερικους ελληνικους (greek spammers) βλεπε εμενα και άλλους υποδιεστερους οπως spc,κτλ... :D). Οποτε το τελευταιο διαστημα δεν εχω spam mail. Επισης ειχα δοκιμαει και μερικα anti-spam απο διαφoρα anti-virus τα οποια εκαναν το ιδιο => κατεβαζαν τα μηνυματα και τα εβαζαν σε junk mail φακελο. Αυτα.

Για το δευτερο που ρωτάς, δυστυχώς (ή ευτυχώς) δεν εχω ιδεα....:shutup:;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.