Jump to content



Πρόβλημα με Skype και Norton Antivirus


Cool

Recommended Posts

Πριν 2-3 μέρες, έκανα εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης του SKype. Επίσης έχω εγκατεστημένο και το Norton Systemworks 2005. Και συνέχεια μου πετάγεται ένα παράθυρο από το Norton Antivirus που λέει "Norton Internet Worm Protection Has detected a remote system that is attempting to access on your computer" Κλπ και με ρωτάει αν το αφήνω να έχει πρόσβαση στο ιντερνετ. Πατάω Permit και ΟΚ και μου το ξαναβγάζει. Αυτό γίνεται κάθε 10 λεπτά περίπου. Τι να φταίει?

Υ.Γ. Στην προηγούμενη έκδοση του Skype, πάλι μου το έκανε αλλά όχι τόσο συχνά. Και μόνο με το Skype.:confused:

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς, το πρόγραμα που αναφέρεις ζητά να ανοίξει μία πόρτα επικοινωνίας με τον server του, κάτι που το norton το αντιλαμβάνεται ως "απειλή" με αποτέλεσμα να σε ρωτάει κάθε φορά αν θα επιτρέψει την σύνδεση ή όχι.

Θα πρέπει από τις ρυθμίσεις του norton να επιλέξεις να μην σε ρωτάει κάθε φορά για την συγκεκριμένη εφαρμογή και ότι επιτρέπεις την επικοινωνία αυτή.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.