Jump to content



X800Pro, πόσο ανεβαίνει??


leontas

Recommended Posts

Πηρα εχτές την Χ800Pro της Connect3D, η οποία είναι με τα 16pipelines ενεργοποιημένα απο overclockers.co.uk (δινουν και εγγύηση δική τους).

Η κάρτα ειναι VIVO, και είναι αυτή εδώ... http://www.connect3d.com/products/agp_x800pro.htm

Αυτό που θέλω να μάθω είναι πόσο ανεβαίνει η συγκεκριμένη κάρτα, καθώς και πού μπορώ να δώ τις θερμοκρασίες της (κάπου δίαβασα ότι έχει probe?). Έχω βάλει τους Zeropoint drivers, και το Atitool μου λέει οτι ο πυρήνας ειναι 472.5 και οι μνήμες 450 (ουσιαστικά αυτό που λέει και στο site, απλά το επιβεβαιώνω).

Η κάρτα ψύχεται με υδρόψυξη Zalman, και η CPU σε full load gaming με την 9800pro (μαμα) ήταν στους 55C. Το αναφέρω μιας και απότι βλέπω ζητάνε το ίδιο ρεύμα, και άρα λογικά θα έχουν το ίδιο heat dissipation.

Επίσης ποια ψυκτράκια λέτε να βάλω στις μνήμες? Είναι όλα ίδια πάνω κάτω?

Στην 9800pro είχα βάλει τα ψυκτράκια που ήρθαν με το watercooling της Zalman, αλλά ξαναλέω δεν είχα κάνει κανένα overclock.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.