Jump to content



Προβλημα LAN με NFSU2 και FARCRY


giorgos_cupra

Recommended Posts

Λοιπον στον nfs εχω το εξης προβλημα:ενω εγω κανω server κανονικα ο αλλος υπολογιστης στο δικτυο με βρισκει μεν αλλα καθεται στην οθονη που λεει "connecting to lobby" και μετα απο λιγο λεει οτι αποσυνδεθηκε το καλωδιο:eek: .Στο Farcry, οταν κανω εγω server ο αλλος δεν με βλεπει καθολου,αλλα οταν κανει ο αλλος και παω να συνδεθω μου βγαζει αυτο:LAN server are restricted to LAN ip adresses:wassat: :wassat: Tο τρελο ειναι οτι αυτα τα παιχνιδια τα εχω ξαναπαιξει παλιοτερα σε lan χωρις κανενα προβλημα....τωρα δεν ξερω τι τα επιασε

Link to comment
Share on other sites

Για το NFSU, δήλωσε σαν default gateway τον ένα απ' τους δύο Η/Υ (δηλ. στον ένα βάλε σαν gateway την ίδια του την ΙΡ και στον άλλο την ΙΡ του 1ου)

Επίσης κοίτα να μην είναι ενεργοποιημένο κανένα firewall (ή βάλε το παιχνίδι στα exceptions)

Link to comment
Share on other sites

Ναι. Κατ' αρχάς μη βάζεις "αυτόματη απόδοση διεύθυνσης ΙΡ", αλλά δώσε σε κάθε υπολογιστή μια δική του ΙΡ διεύθυνση. Συνήθως στον host βάζουμε 192.168.0.1 και στους άλλους 192.168.0.2 κλπ.

Μάλλον αυτός είναι τελικά ο λόγος που δεν έπαιζαν τα παιχνίδια (υπέθεσα ότι θα είχες δώσει χειροκίνητα μια μοναδική ΙΡ σε κάθε PC) και λογικά θα παίζει και το FAR CRY έτσι.

Αν όμως το NFSU συνεχίσει να μη συνεργάζεται, βάλε και στους δύο ως "προεπιλεγμένη πύλη" τη δ/νση του host (εν προκειμένω 192.168.0.1).

Link to comment
Share on other sites

Rayden thanks you are the man.Δεν πιστευα οτι επαιζε ρολο να βαλω χειροκινητα την ip,αλλα ενταξει τωρα ειναι οκ ολα,αν και εφερε λιγη αντισταση το nfs τελικα το εφτιαξα κι αυτο

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.