Jump to content



Καλώδιο USB για κινητο Erricson???


morpheus

Recommended Posts

Ρε παιδια πηρα προσφατα ενα κινητακι Sony-Erricson J300i που δεν εχει Irda ούτε Bluetooth, (οπως ουτε το PC μου, αχρηστα θα μου ηταν), οποτε μονο με καλωδιο μπορει να συνδεθει με PC. Το Original της Sony Erricson που είναι το DCU-11, ιδιο εδω και χρονια, (κανει και για τa T28/29). Η κοροιδια ομως είναι οτι στοιχιζει 32 όταν το handsfree με ενσωματωμενο ραδιοφωνο εχει 35 και η Cosmote το δινει δωρεαν με το J300 που εχει μολις 107!!! Το δε ιδιο καλωδιο για Serial port εχει 40+!!!

Σε μαγαζια εξωτερικου εχω βρει "μαιμου" καλωδιο με 10-12. Ξερει κανεις μηπως υπαρχουν αντιστοιχα πραματα Ελλάδα; (Σε καμια τρυπα στην Αθήνα μαντεύω...)

Εναλλακτικά αν εχει κανεις τετοια και δεν το θελει ενδιαφερομαι να το αγορασω σε λογική τιμή.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Σε ευχαριστώ κ μόνο που θα ασχοληθείς να ψάξεις. Ξέρω τι σημαίνει ψάχνω τα παλιά μου καλώδια. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ψωνίζω από Τσαμπόπουλο, εκτός αν μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι εγώ.:)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.