Jump to content

Δεν παιρνει το SP2...++install probs

GoriLLakoS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λεπον λεπον.....εχω ενα ''αντιγραφο ασφαλειας'' των Win XP Pro GR και με το που βαζω το cd του SP2 μετα απο λιγο σταματαει την εγκατασταση διοτι λεει πως ο το cd-key δεν ειναι εγκυρο και με παραπεμπει στο www.howtotell.com ....μετα την εγκατασταση των windows τωρα δεν μου ζηταει καθολου εωεργοποιηση......πως την φτιαχνω τωρα την δουλεια???:o

Κατι αλλο τωρα......εχω 2 αυθεντικα cd των XP HOME αλλα εχω κανει απειρες εγκαταστασεις......και τωρα τελευταια μου γραφει πως το αναγνωριστικο εγκαταστασης δεν ισχυει......οποτε καθε φορα αναγκαζομαι να παιρνω στην MS ,να περιμενω 40 ωρες την τηλεφωνητρια ,για να μου δωσει καινουριο κωδικο ενεργοποιησης.....και καλα η MS ποσες εγκαταστασεις επιτρεπει με καθε cd των windows???

Ειλικρινά τώρα, τι περιμένεις να σου πω; Πειρατική κόπια και σου βγάζει ότι το product key σου δεν είναι αυθεντικό. Τι δεν κατάλαβες; Ή μάλλον, περιμένεις να σου γράψουμε στο φόρουμ πως να τα σπάσεις;...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.