GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2005 Λεπον λεπον.....εχω ενα ''αντιγραφο ασφαλειας'' των Win XP Pro GR και με το που βαζω το cd του SP2 μετα απο λιγο σταματαει την εγκατασταση διοτι λεει πως ο το cd-key δεν ειναι εγκυρο και με παραπεμπει στο www.howtotell.com ....μετα την εγκατασταση των windows τωρα δεν μου ζηταει καθολου εωεργοποιηση......πως την φτιαχνω τωρα την δουλεια??? Κατι αλλο τωρα......εχω 2 αυθεντικα cd των XP HOME αλλα εχω κανει απειρες εγκαταστασεις......και τωρα τελευταια μου γραφει πως το αναγνωριστικο εγκαταστασης δεν ισχυει......οποτε καθε φορα αναγκαζομαι να παιρνω στην MS ,να περιμενω 40 ωρες την τηλεφωνητρια ,για να μου δωσει καινουριο κωδικο ενεργοποιησης.....και καλα η MS ποσες εγκαταστασεις επιτρεπει με καθε cd των windows???
Chosen Σεπτέμβριος 24, 2005 #3 Σεπτέμβριος 24, 2005 Ειλικρινά τώρα, τι περιμένεις να σου πω; Πειρατική κόπια και σου βγάζει ότι το product key σου δεν είναι αυθεντικό. Τι δεν κατάλαβες; Ή μάλλον, περιμένεις να σου γράψουμε στο φόρουμ πως να τα σπάσεις;...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.