Jump to content



Internet Explorer 7 + Hackers = Love


helloween

Recommended Posts

Το συνέδριο Hack in the Box που πραγματοποιείται στην Kuala Lumpur της Μαλαισίας επέλεξε η Microsoft για να παρουσιάσει κάποια πρώτα δείγματα δουλειάς της δεύτερης έκδοσης beta του Internet Explorer 7. Η συγκεκριμένη κίνηση αντιμετωπίστηκε θετικά από την κοινότητα των hackers οι οποίοι καλούνται για πρώτη φορά να εκφέρουν άποψη για ένα προϊόν της Microsoft. Σύμφωνα λοιπόν με τους hackers, η δεύτερη έκδοση beta έχει κάνει σημαντικά βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση, κυρίως χάρη στην ενσωμάτωση μίας νέας λειτουργίας με την ονομασία Protected Mode. Η συγκεκριμένη λειτουργία θα είναι εξ ορισμού ενεργοποιημένη και θα αντιμετωπίζει κάθε αρχείο ως επικίνδυνο. Πιο συγκεκριμένα, όλα τα downloads θα μεταφέρονται αυτόματα σε διάφορους "προσωρινούς" φακέλους, εμποδίζοντας έτσι τη διασπορά επικίνδυνου περιεχομένου. Μάλιστα, σύμφωνα με τους υπεύθυνους της Microsoft, η νέα αυτή λειτουργία θα είναι δυνατόν να ενσωματωθεί και σε άλλες εφαρμογές (ακόμα και άλλων κατασκευαστών) έτσι ώστε να εξαπλωθεί η χρήση της. Η νέα έκδοση beta του Internet Explorer 7 αναμένεται στο τέλος του τρέχοντος έτους.

post-2709-1416072219,7451_thumb.gif

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Seeker [Σήμερα, στις 01:21]

Να υποθέσω πως πήγε και "επίσημη αντιπροσωπεία" του σωματείου hackers :hehe: ... έλεος πια με τις βλακείες που λέει η Microshit...

Έχετε παρεξηγήσει την έννοια του "hacker" νομίζω......... ;)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 12:48]

Έχετε παρεξηγήσει την έννοια του "hacker" νομίζω......... ;)

Εμείς την ξέρουμε όπως και η Microshit που εκμεταλλεύεται τον κοσμάκη (που όταν ακούει hackers τρομοκρατείται) για να τους πείσει να βάλουν Internet Exploiter...:sick:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.