Jump to content



Splinter Cell 4 το 2006


helloween

Recommended Posts

Και ιδιο με τα αλλα να ειναι παλι καταπλυκτικο θα ειναι:) Εχω παιξει και τα τρια προηγουμενα(που αν και ηταν ομοια ηταν κορυφαια :worship: :worship: ) και περιμενω και αυτο!:T: Αν ομως υπαρξουν και μερικες ακομα αλλαγες ακομα καλυτερα.

Link to comment
Share on other sites

Βασικά ελπίζω να βάλουν λίιγο παραπάνω ρεαλισμό και ας αφήσουν τα γραφικά όπως είναι, ήδη είναι πολύ ικανοποιητικά. Δε λέω, καλά και τα 3 παιχνίδια, τα λάτρεψα και εγώ αλλά τώρα να μη σε βλέπουν οι φρουροί σε πλέον φωτεινά μέρη, έχοντας και τα αγιοβασιλιάτικα φανάρια από πάνω σου...

Link to comment
Share on other sites

Βασικά εγώ λάτρεψα το 1 & 2, αλλά έκανα σαμποτάζ στο 3, λόγο StarForce 3.4 και των προβλημάτων που δημιουργεί. Δεν τα έχω πρόχειρα, αλλά αρκετά προγράμματα, όπως το Nero σε κάποιες περιπτώσεις παρουσιάζουν προβλήματα με το SF.

Αν θέλουν να μην τα αντιγράφουν, να αυξήσουν την ποιότητα, να μειώσουν τις τιμές και να μη μας χαλάνε τα μηχανήματα με τα κ@@κλειδώματά τους!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.